Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Je to oficiálne, Aless a Dominika Mirgová si to rozdajú v ringu (VIDEO)
aless dominika mirgová
Zdroj: topky.sk
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPPOPVideo

Je to oficiálne, Aless a Dominika Mirgová si to rozdajú v ringu (VIDEO)

Aless a Dominika Mirgová v ringu?

Prekvapivý a nečakaný ťah od organizátorov Fight Night Challenge, Dominika Mirgová a Aless si to čoskoro rozdajú v ringu! Známe slovenské raperky a speváčky budú súčasťou tretieho ročníka akcie, v ktorej si porovnajú svoje sily známe osobnosti. Po prvý raz sa pozrieme aj na ženský zápas, pričom Dominika s Aless už spolu pracovali, konkrétne na skladbe Ženatomá. Tento raz pôjdu proti sebe a strieborná Superstaristka sa k celej udalosti vyjadrila na Instagrame.

Je to oficiálne. Prijala som novú životnú výzvu. Tentokrát je to šport, ktorý som v živote nerobila, je to pre mňa obrovská skúsenosť, mimo mojej komfortnej zóny.
Na pódiu som ako doma, teraz si to idem vyskúšať v ringu. Obrovský rešpekt pred všetkými profíkmi tohto športu. Už len nepodceňovať súpera, nastaviť si hlavu, zamakať a ukázať, že tento šport patrí hlavne do ringu! A ja idem bojovať za nás, za ženy.

Albumy a produkty od Dominiky Mirgovej si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Albumy a produkty od Aless si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram

Zdroj titulného obrázku: topky.sk

Komentáre

Odporúčame