Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Flexking a Separ míňajú v novinke Šecky Love Na Handry (VIDEO)
separ flexking šecky love na handry
Zdroj: instagram.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Flexking a Separ míňajú v novinke Šecky Love Na Handry (VIDEO)

Flexking a Separ míňajú šecky lóve na handry

Ak si fanúšikom songu Žijem Best Život, určite ťa potešíme, Flexking a Separ sa totiť opäť spájajú v novinke Šecky Love Na Handry! Song vyšiel 13. októbra 2022 aj spolu s videoklipom, ktorý zrežíroval Danpingdon, pričom na streamovacích službách sa objavila o deň neskôr. Autor songov K.O. či Realness v songu tvrdí, že mu nevadí míňať peniaze na oblečenie aj napriek tomu, že môže ostať hladný. Zatiaľ čo poslucháči Flexkinga v komentároch chvália za super výkon, člen skupiny DMS nám priniesol pohodový flow, ktorý sa dobre počúva.

Nestáva sa často, aby mal song slovenského interpreta väčší úspech na Spotify než na YouTube, no chalani to svojou prvou spoluprácou dokázali. Spomínaná skladba Žijem Best Život sa na Spotify dostala nad hranicu 897-tisíc prehratí, na YouTube je pritom stále pod hranicou 605-tisíc. Flexkinga onedlho čaká zápas s účastníkom Farmy, Baronom v rámci tretieho vydania Fight Night Challenge. Na staredowne lietali facky, kopance a slovné urážky, takže to vyzerá tak, že o zábavu budeme mať postarané.

Albumy a produkty od Flexkinga si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Albumy a produkty od Separa si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame