Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Ben Cristovao tretíkrát v O2 Arene: Zlé ozvučenie a jazda na levovi? (VIDEO)
ben cristovao o2 arena
Zdroj: magazin.aktualne.cz
SK/CZNewsČeskoEDMEventyHIP-HOPPOPVideo

Ben Cristovao tretíkrát v O2 Arene: Zlé ozvučenie a jazda na levovi? (VIDEO)

Ben Cristovao vystúpil v O2 Arene tretíkrát

Do tretice všetko dobré, český spevák a raper Ben Cristovao vystúpil v pražskej O2 Arene 1. októbra 2022, pričom na túto udalosť čakal tri roky. Jeho ďalšie vystúpenie v populárnej hale metropoly Českej republiky bolo dvakrát prekladané, napriek tomu ju však úplne nevypredal. Hlasité publikum, pozostávajúce predovšetkým z mladých žien, sa však postaralo o to, aby ju zaplnili svojimi hlasivkami. Počas viac než dvoj a pol hodinového koncertu sa na pódiu objavili aj známi hostia. Konkrétne ide o mená ako Stein27, Majk Spirit či Rytmus, Adam Mišík, Mirai Navrátil či Marcell Bendig.

Ben bol sebavedomý a vyzeral, ako by pred 15-tisícovým publikom vystupoval každý deň. Striedal zvuk kapely, komorného akustického doprovodu a tanečnej párty. Súčasťou koncertu bolo tiež neprofesionálne a slabé ozvučenie, ktoré si Cristovao nezaslúžil a ide o najväčšie negatívum večera, ktoré sprevádzalo celý koncert.

Čech s exotickými koreňmi si však divákov následne získal sériou outfitov, tiež obrovskou podobou leva, na ktorej aj jazdil a akrobatickou vsuvkou. Nechýbala však ani ohňová show a pôsobivé choreografie. O veľký posun sa Ben postaral v oblasti životného prostredia, koncert bol totiž usporiadaný s maximálnym ohľadom na vzniknutú uhlíkovú stopu.

Albumy a produkty od Bena Cristovaa si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, idnes.cz

Zdroj titulného obrázku: magazin.aktualne.cz

Komentáre

Odporúčame