Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Ako by znel Gleb, keby robil "numetal"? Sleduj video od Strespeza (VIDEO)
gleb numetal strespez
Zdroj: ticketportal.sk, youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPMetalVideo

Ako by znel Gleb, keby robil „numetal“? Sleduj video od Strespeza (VIDEO)

Takto znie spojenie Gleb a numetal!

Internetom sa šíri nový cover na populárnu hip-hopovú skladbu v štýle numetal, autorom originálu je Gleb a ide o song alibababigbass! Za skvelú prerábku vďačíme rapperovi z Pezinka, ktorý si hovorí Strespez. Spolu s výbornou kapelou dali nahrávke z roku 2021 nový život. Strespez nám tiež prezradil, že jeho nové numetalové EP s názvom Zachráň ma! vyjde už 28. októbra! 

Žáner nu metal sa stáva čoraz rozšírenejším. Pre Vás, ktorí o ňom doposiaľ nepočuli, ide o kombináciu metalu s hip-hopom alebo iným novodobým žánrom. Z kvality songu je jasné, že v prípade hudobníkov nejde o žiadnych začiatočníkov. Strespez má na konte už dva albumy, Po Rokoch (2015) a 36 (2019). Nu metalový cover na song JBMNT z júla tohto roka nájdeš aj na streamovacích službách ako Spotify či iTunes. Pokiaľ chceš rapera podporiť, oba jeho spomínané projekty nájdeš aj na našom shope! 

Albumy a produkty od Strespeza si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Albumy a produkty od Gleba si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube, ticketportal.sk

Komentáre

Odporúčame