ruský raper walkie spáchal samovraždu
Zdroj: thesun.co.uk
KLIPSvetNewsHIP-HOPVideo

Známy ruský raper spáchal samovraždu, tvrdil, že „nie je pripravený zabíjať“ (VIDEO)

Ruský raper Walkie spáchal samovraždu

Ruský raper Ivan Vitalijevič Petunin, známy pod pseudonymom Walkie, v piatok spáchal samovraždu z dôvodu, z ktorého mrazí. V poslednej správe, ktorú adresoval svojím fanúšikom tvrdil, že nie je pripravený zabíjať. 27-ročný umelec podľa vlastných slov nemohol „niesť dôsledky hriechu za vraždu na svojej duši“ po tom, ako bol povolaný bojovať za Rusko v rámci neutíchajúcej vojny na Ukrajine.

Prezident Ruskej federácie, Vladimír Vladimírovič Putin sa pokúša rozšíriť svoju armádu povolaním ďalších 300-tisíc vojakov. Ruskí muži sa tejto akcii, samozrejme, snažia vyhnúť. Nález raperovho tela, ktorý v minulosti slúžil v armáde Ruska, je jedným z mnohých smutných dôsledkov. Petuninovo telo bolo nájdené v piatok, 30. septembra neďaleko výškového domu v Krasnodare po tom, čo hudobník na internet nahral svoje posledné video. Raper bol v minulosti pacientom v psychiatrickej liečebni a svoj akt samovraždy opísal ako „možnosť vyjadriť svoj posledný protest“.

„Ak sledujete toto video, už nie som nažive. Nemôžem niesť dôsledky hriechu za vraždu na svojej duši a ani nechcem. Nie som pripravený zabíjať pre akékoľvek ideály. Vybral som si to, aby som sa navždy zapísal do histórie ako muž, ktorý nepodporuje to, čo sa deje.“ 

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, thesun.co.uk

Zdroj titulného obrázku: thesun.co.uk

Komentáre

Odporúčame