Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Moja Reč spúšťa predpredaj albumu Dobrí chlapci 4, ktorý kúpiš iba u nás!
moja reč dobrí chlapci 4 predpredaj
Zdroj: shop.rukahore.sk
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Moja Reč spúšťa predpredaj albumu Dobrí chlapci 4, ktorý kúpiš iba u nás!

Moja Reč spúšťa predpredaj albumu Dobrí chlapci 4

Moja Reč vydá svoj ďalší album po menej než roku od projektu Zasedoma a včera spustila oficiálny predpredaj albumu Dobrí chlapci 4! Handlovská trojica Delik, Supa a Jozef Engerer nedávno ohlásila vydanie očakávaného albumu videoklipom ku skladbe Nad ránom. V deň spustenia predpredaja predstavila aj druhý singel Vtáčia perspektíva, kde hosťuje Dano Kapitán a beat má na svedomí Komander. Partnermi albumu sú Ruka Hore, Rádio Spin, Óčko Black a Óčko TV.

Album Dobrí chlapci 4 vyjde pod Ruka Hore oficiálne 12. októbra 2022. Obsahuje 12 trackov, v ktorých spolupracujú s menami ako Čis T, Idea, Dano Kapitán, Tina, Komander, Grimaso, Daiky, Hypnotik, Zverina či Barbora Piešová. Producentský dohľad mal nad celým albumom, ako je už dobrým zvykom, Jozef Engerer. Pod mixom a masterom je podpísaný zvukový inžinier a Absolútna Ruka Hore Awards 2021, Marek Šurin.

28. septembra 2022 sa spustili predobjednávky dosky na e-shope Ruka Hore, kde je možné objednať si nové CD samostatne alebo aj s merchom. Chalani oficiálne pozývajú fanúšikov na 3 krsty nového albumu: 14. októbra v pražskom Storm Clube, 18. novembra v bratislavskom Hopkirku a 19. novembra v brnenskej Fléde.

PREDPREDAJ: Nový album a merch od skupiny Moja Reč si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram

Zdroj titulného obrázku: shop.rukahore.sk

Komentáre

Odporúčame