Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Hostiteľkou LVII Super Bowl Halftime Show bude v roku 2023 Rihanna!
rihanna super bowl halftime show
Zdroj: instagram.com
KLIPSvetNewsEDMEventyHIP-HOPPOPVideoZahraničie

Hostiteľkou LVII Super Bowl Halftime Show bude v roku 2023 Rihanna!

Rihanna a jej prvá Halftime Show

Autorka viacerých svetoznámych hitov, Rihanna, v roku 2023 konečne dostane priestor v rámci Super Bowl Halftime Show! O novinke informovala liga amerického futbalu NFL, pričom polčasová prestávka jej finálového zápasu patrí k najsledovanejším komerčným televíznym časom na svete. 57. ročník tejto udalosti je na pláne 12. februára 2023 v State Farm Stadium v meste Glendale, v štáte Arizona.

Sponzorom Halftime Show bude tento rok Apple Music, ktorá po desiatich rokoch nahradí spoločnosť Pepsi. Médiami sa šírila informácia, že pôvodnou headlinerkou 15-minútového koncertu mala byť speváčka Taylor Swift, ktorá túto príležitosť odmietla. Podľa dostupných informácií sa tak rozhodla, pretože nechce vystupovať, pokým opätovne nevydá vlastné verzie všetkých svojich albumov, ktoré jej už nepatria.

V dôsledku vymenovania Rihanny ako hostiteľky budúcoročnej Halftime Show sa na povrch vynára množstvo otázok. Môžeme teda konečne očakávať vydanie jej deviateho štúdiového albumu? Doplnia ju na pódiu nejaké ďalšie hviezdne mená? Ako bude vyzerať jej prvé vystúpenie po piatich rokoch? Dočkáme sa čoskoro aj ďalšieho európskeho turné, počas ktorého by mohla opäť prísť do Prahy, Viedne či dokonca Bratislavy? Odpoveď na všetky tieto otázky dostaneme už v najbližších mesiacoch.

Albumy a produkty od Rihanny si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram

Zdroj titulného obrázku: Instagram

Komentáre

Odporúčame