separ nový klip
Zdroj: instagram.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Separ točí nový klip v New Yorku, v rodisku legendárneho rapera (VIDEO)

Separ točí klip v New Yorku

Člen skupiny DMS, Separ, naplno pracuje na svojom očakávanom albume a jeden z videoklipov šiel natočiť až do New Yorku. Jedno z našich najväčších hudobných mien tam však necestovalo len tak. Autor songov OG či Pancier sa s nami na Instagrame podelil o krátke video, v ktorom ho vidíme na uliciach v newyorskom Brooklyne. Ide o zábery z miest, kde žila a vyrastala legenda a jeden z najznámejších raperov všetkých čias, The Notorious B.I.G.. V krátkom videu ho doprevádza aj skupinka domácich, ktorí síce textu nerozumeli, ale podľa slov rapera song náležite ocenili.

Separ sa nám naposledy pripomenul singlom Flow Kmeť, ktorý vyšiel 22. júla 2022. Tento song vyšiel bez videoklipu, ale zdá sa, že nám to 35-ročný rodák z Bratislavy čoskoro vynahradí. Raper sa pred pár mesiacmi prihováral k fanúšikom a producentom, aby mu poslali nové beaty na jeho pripravovaný album. Jeho posledný štúdiový projekt, OG, vyšiel v máji 2020 a my pevne veríme, že sa ešte tento rok dočkáme jeho pokračovania!

Albumy a produkty od Separ si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram

Zdroj titulného obrázku: Instagram

Komentáre

Odporúčame