majself zrkadlá
Zdroj: TS
KLIPSK/CZNewsVideo

Majself v citlivej skladbe Zrkadlá prezradil, kto nastavil zrkadlo jemu! (VIDEO)

Majself vydal novinku Zrkadlá

Po novinke Cítim , ktorá odštartovala release skladieb z nového, pripravovaného albumu prichádza Majself s ďalšou s názvom Zrkadlá. Novinka, ktorá vyšla 26. septembra 2022 a ukazuje, aké je dôležité vedieť nastaviť zrkadlo aj sebe samému a nečakať, kým nás niekto pred neho postaví.

Cítim je zatiaľ prvou skladbou, ktorá ohlásila, že album je už pomaly a isto na ceste. Samotný prvý vizuál ku skladbe vznikol zo stretnutia medzi Majselfom a českým rádiovým moderátorom, kde si pri rozhovore hneď sadli a vznikol nápad na spoluprácu. Ďalší vizuál však interpret ponechal režisérovi klipu Porcelán, ktorý opäť vymyslel zaujímavý snímok, ktorý otvára fanúšikovi predstavivosť pod taktovkou Petra „P.graphy” Lašuta.

Majself si do klipu zavolal známeho herca

“Ľudia v našom okolí majú často tendenciu hovoriť nám, že sme sa zmenili, keď sa rozhodneme správať alebo ísť smerom, aký nie je v rovnováhe s ich predstavou o nás. V takej situácii som sa ocitol pred časom aj ja a skladba “Zrkadlá” je pre mňa niečo ako mantra, preto aby som nikdy nezabúdal kto naozaj som, že je to môj život, moje víťazstva aj prehry. Bez ohľadu nato, čo hovoria ľudia v okolí, pretože niekedy sú tie ich reči iba “zrkadlom” ich samého seba”, hovorí Majself.

Tentokrát v hereckom obsadení sa objavil aj známy exotický herec Viktor Ibara z úspešného seriálu Druhá šanca. Rodák z Blatného pri Senci okrem herectva, študuje aj medicínu, pričom aktuálne sa nachádza v štvrtom ročníku. S raperom sa stretli na módnej prehliadke a hneď si ľudský sadli, preto aj Viktor prijal pozvanie na natáčanie klipu, ktorý si vyžadoval určite herecké skúsenosti. Hudobne song zastrešil opäť Majselfov dvorný producent Fillipian.

“Neľutujem nič…Všetko malo zmysel…Aj keď najprv som ho nevidel a nechápal som, rána boli hmlisté..Zažil som si čo som mal, nebo raj aj samopal, miznem…”

Albumy a produkty od Majselfa si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame