momo rida radar cool brate
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Spojenie Momo a Rida Radar prináša bojovú novinku Cool Brate (VIDEO)

Momo a Rida Radar v novinke Cool Brate

Na svete je nečakaná spolupráca dvoch domácich mien z Bratislavy, raperi Momo a Rida Radar sa spájajú v novom songu s názvom Cool Brate! Song, s ktorým sa producentsky vyhral H00dini, vyšiel 23. septembra 2022 aj spolu s videoklipom. Ide o prvé spojenie Petržalského rapera s „Ganjamanom“ a veríme, že nie posledné. Song bude pravdepodobne súčasťou Momovho nového EP, ktoré vyjde už 10. októbra 2022. Nový projekt bude obsahovať sedem skladieb, o čom autor songov Sny či Celý Bank informoval svojich fanúšikov na Instagrame.

Rida Radar opisuje svoj štýl ako takzvaný Ganja rap, ktorý naplno predstavil vo svojom albume Nonstop High z roku 2019. Milovník „zelenej rastlinky“ sa nedávno rozhodol podstúpiť výzvu 100 dní bez THC. Na Instagrame dáva o svojom postupe každý deň vedieť a zatiaľ to vyzerá tak, že je na výbornej ceste. Pokiaľ dobre počítame, dnes by to mal byť jeho dvanásty úspešný deň a držíme mu palce, aby sa mu v tejto výzve darilo!

Albumy a produkty od Moma si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Albumy a produkty od Ridu Radara si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame