snoop dogg young
Zdroj: festivaly.eu, facebook.com
KLIPSvetNewsHIP-HOPVideo

Snoop Dogg oslavuje, song Young, Wild And Free má JEDNU MILIARDU prehratí!

Snoop Dogg a jeho prvý „miliardový“ song

Legenda hip-hopu oslavuje, Snoop Dogg sa vďaka songu Young, Wild And Free dostal do takzvaného Billions Clubu! Na streamovacej službe Spotify si tento hit z roku 2011 totiž získal už viac než jednu miliardu prehratí. Vďaka prekročeniu tohto míľnika ho Spotify zaradil do spomínaného playlistu Billions Club, v ktorom sú všetky „biliónové“ nahrávky na jednom mieste. Táto legendárna skladba o mladosti a užívaní si života však nepatrí len jemu. Úspech sa delí aj medzi spoluautora songu, Wiza Khalifu a speváka Bruna Marsa, ktorého počujeme v refréne. Pre Wiza ide po songu See You Again už o druhú účasť v Billions Clube, v prípade Bruna už o minimálne šiestu.

snoop dogg young

Snoop od spoločnosti Spotify dostal aj malú pozornosť v podobe certifikátu, ktorý jeho vstup do Billion Clubu zoficiálnil. Medzičasom sa do neho však dostal opäť, tento raz vďaka piesni Still D.R.E., na ktorej hosťuje Dr. Dremu. Na fotke vyššie sa môžeš pozrieť na to, že Spotify túto cenu adresoval Snoopovi, Wizovi a aj Brunovi.

Albumy a produkty od Snoop Dogga si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Albumy a produkty od Wiza Khalifu si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame