martina schindlerová šiesty zmysel
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsPOPVideo

Martina Schindlerová počúva svoj Šiesty zmysel a vydáva skvelý klip (VIDEO)

Martina Schindlerová a jej Šiesty zmysel

Kombináciu slovenskej hudby a videoklipu na štýl Jamesa Bonda nevidíme často, Martina Schindlerová to však so songom Šiesty zmysel dokázala. Skladba vyšla 23. septembra 2022 a Michal Nemtuda spolu s tímom odviedli pri tvorbe vizuálu fantastickú prácu. Na texte piesne, v ktorej Martina hovorí o svojom neustálom kontakte so svojím šiestym zmyslom, pracovala spolu so speváčkou Ronie. Hudobnú stránku obohatili o tajuplný klavír Martin Maxo Šrámek a Lil Max v Littlebeat Studio.

Schindlerová vydala svoj posledný singel 12. decembra 2021, kedy sa s Michalom Davidom spojila vo vianočnej skladbe Blízko hvězd. Song Šiesty zmysel je teda po deviatich mesiacoch jej prvým pozdravom fanúšikom. Tým sa pred týždňom prihovorila aj na svojom Instagrame a vysvetlila im, že novinka mohla vyjsť aj skôr.

„Celé leto sme čakali, kým vydáme nový singel Šiesty zmysel. Pre bondovku sa nám hodila skôr jesenná atmosféra, že nech je všetko tip top.“

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame