Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
TOP 5 songov na Spotify Slovensko: 14. september 2022
spotify slovensko september 2022
Zdroj: aetter.sk, zrce.sk, soundcloud.com
SK/CZNews

TOP 5 songov na Spotify Slovensko: 14. september 2022

TOP 5 Spotify Slovensko: 14. september 2022

Máme tu 14. september 2022 a v dnešnom článku sa spoločne pozrieme na to, čo počúva Slovensko na hudobnej službe Spotify! Medzi piatimi najpočúvanejšími skladbami nájdeme songy od českých a slovenských interpretov, bývalého člena Davida Guettu či anglického DJa. Poďme sa na to spoločne pozrieť!

spotify slovensko september 2022
Zdroj: aetter.sk, zrce.sk, soundcloud.com

5. Yzomandias, NobodyListen, Luca Brassi10x, Saul, Blako, Nik Tendo – NFS

Song vyšiel 29. augusta 2022 a prináša spojenie piatich popredných československých mien. Z oficiálneho vizuálu, ktorý režíroval Adam Rohal a kameroval Adam Žitňanský, sa dozvedáme ako skladba a klip vznikali:

„Track NFS vznikol počas jedného krásneho večera v marci tohto roku na kamarátskej nočnej session v Pardubiciach. Následne sa hviezdna zostava stretla na slovenskom krste albumu J. EDEN E-GEN v Bratislave v priestoroch klubu MMC, kde boli natočené tieto autentické zábery.“ 

4. Alan Murín – Prepáč

Slovenský spevák si prešiel rozchodom a o všetkom hovoril práve v tejto skladbe, ktorá vyšla aj spolu s videoklipom 11. augusta 2022. Ide o jeho prvú pieseň so slovenským textom od 22. februára, kedy nám predstavil tanečnú skladbu Poď Dole. Spevák ostal verný svojej hip-hopovej produkcii, ktorú tentokrát prepojil so srdcervúcimi slovami, ktoré adresuje svojej minulosti.

TOP 3 Spotify Slovensko: 14. september 2022

3. David Guetta & Bebe Rexha – I’m Good (Blue) 

Máme tu nejakých fanúšikov skladby Blue (Da Ba Dee)? Song od talianskej skupiny Eiffel 65 z roku 1998 dostal druhý život, ktorý mu dáva kombinácia v podobe francúzskeho DJa Davida Guettu a americkej speváčky Bebe Rexhy.

2. James Hype a Miggy Dela Rosa – Ferrari

Skladba, ktorá vyšla na sviatok bláznov, teda 1. apríla, sa dostala už nad hranicu 178 miliónov prehratí na Spotify. Máme tu nejakých fanúšikov tohto tracku?

1. Calin – Hannah Montana

Verím, že ste si tohtoročné leto užili a ešte stále užívate aj s touto skladbou. Calin sa u nás aspoň na isté obdobie stal populárnejším ako samotná Hannah Montana.

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki

Zdroj titulného obrázku: aetter.sk, zrce.sk, soundcloud.com

Komentáre

Odporúčame