filip jančík šou
Zdroj: facebook.com
KLIPSK/CZNewsPOPSoundtrackVideo

Huslista Filip Jančík v Bratislave odohral veľkolepú šou pre 10 tisíc ľudí (VIDEO)

Filip Jančík a jeho veľká augustová šou

Slovenský huslista Filip Jančík v auguste dokázal to, čo sa nepodarí len tak niekomu a na breh Dunaja prilákal vďaka svojej šou 10 tisíc ľudí. Projekt Filip Jančík na Dunaji si 27. augusta 2022 získal pozornosť tisícok návštevníkov a tento koncert predstavoval hudobníkovo poďakovanie fanúšikom za ich dlhoročnú podporu. Na fotkách a aj vo videách, o ktoré sa s internetom podelilo publikum vidíme, že šlo o kombináciu svetoznámych hitov v orchestrálnom prevedení a ohnivej šou so svetelnými efektami.

filip jančík šou bratislava
Zdroj: facebook.com

30-ročný rodák z Popradu neskrýval svoje nadšenie na sociálnych sieťach, kde sledovateľom, fanúšikom, divákom a partnerom na spomínanom koncerte adresoval slová vďaky:

„Milí fanúšikovia, rád by som vám poďakoval z hĺbky srdca za vašu podporu. Projekt Filip Jancik na Dunaji sa stal skutočnosťou. Po 9 mesačnej tvrdej práci sa 27.8.2022 odohral na nábreží koncert, aký na Slovensku nemal obdoby. To všetko som pripravil pre fanúšikov, ako vďaku za ich podporu počas posledných 10 rokov. 10000 ľudí na nábreží Eurovea, 80 metrov dlhý pontón a pódium, viac ako 250-členný tím a 36-členný orchester.

Viac ako 250 svetiel a technika za viac ako 2,5 milióna eur, viac ako 14 kilometrov káblov a plamene siahajúce až do výšky 15 metrov. 2000 svietiacich náramkov na rukách divákov, koncert, ktorý si užili všetky vekové skupiny z okolitých krajín a celého Slovenska. Splnil sa mi sen, dokonca ste návštevnosťou predčili moje očakávania.“

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Facebook

Zdroj titulného obrázku: Facebook

Komentáre

Odporúčame