Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Kali, Peter Pann a Gipsy Čáve vydali song pre všetkých lenivcov! (VIDEO)
kali gipsy čáve
Zdroj: facebook.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPPOPReggaetonVideo

Kali, Peter Pann a Gipsy Čáve vydali song pre všetkých lenivcov! (VIDEO)

Kali, Peter Pann a Gipsy Čáve v songu ‚Nechce sa‘

Takúto kombináciu sme rozhodne nečakali, ale Kali, Peter Pann a Gipsy Čáve nás v žiadnom prípade nesklamali. Song Nechce sa patrí albumu Banán, ktorý Kali zverejnil na streamovacích službách 22. júna 2022 a jeho popularita v poslednom týždni výrazne stúpla. 39-ročná legenda našej hip-hopovej scény v novom songu hovorí o tom, že cestu na záchod už berie ako výlet a nepôjde von, ani keby ho chcela herečka Zendaya. Pokiaľ teda patríš medzi lenivcov, ktorí vedia preležať celý deň na gauči pred televízorom, možno sme ti práve našli tvoju novú hymnu.

Kali vydal k albumu Banán celkovo päť videoklipov. Všetko začalo letným songom Každé Ráno so speváčkou a rapperkou Simou, na ktorý v piatok 13. mája nadviazal nahrávkou Srdce Ako Z Kameňa. Na druhej spomínanej piesni počujeme aj hlasy speváka Alana Murina a rappera Majselfa.

Ďalší song, Hop Čip, je ladený do rytmov rómskej hudby, čím Kali opäť rozšíril svoje portfólio žánrov. Všetko zatiaľ uzavrel kombináciou soulu a R&B v podobe nahrávky Stačí mi, v ktorej počujeme aj Slipa a Elpeho a songom Náhody, pričom v tomto klipe vidíme aj jeho dcérku Nelku.

Albumy a produkty od Kaliho & Petra Panna si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku (Ruka Hore) či Instagrame (@rukahore)! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki

Zdroj titulného obrázku: Facebook

Komentáre

Odporúčame