Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Alan Murin má za sebou rozchod, hovorí o ňom v novinke 'Prepáč' (VIDEO)
alan murin prepáč
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPPOPVideo

Alan Murin má za sebou rozchod, hovorí o ňom v novinke ‚Prepáč‘ (VIDEO)

Alan Murin vydal novinku Prepáč

Slovenský spevák Alan Murin má za sebou náročné obdobie, prešiel si rozchodom a o všetkom hovorí v novinke Prepáč! Song vyšiel aj spolu s videoklipom 11. augusta 2022 a ide o jeho prvú pieseň so slovenským textom od 22. februára, kedy nám predstavil tanečnú skladbu Poď dole. Spevák ostáva verný svojej hip-hopovej produkcii, ktorú tentokrát prepája so srdcervúcimi slovami, ktoré adresuje svojej minulosti.

„Odlietal som od osoby, ktorá vravela, že miluje. Pamätám, jak si mi hovorila, čo to znamená.
Keď som sa vrátil, vraj si necítila nič, to mi podlomilo kolená.
Prečo si nepriznala, že to nemá význam, prečo si mi vravela, že ti tak veľmi chýbam?
Hľadal som odpoveď na vyriešený príklad, ty si hľadala chlapcov na storky ako výklad.“

Poslucháči verejnú spoveď speváka ocenili, v komentároch sa s jeho myšlienkami stotožnili a Alan sa im poďakoval tým, že na niektoré z komentárov aj osobne odpovedal.

V súvislosti s vydaním tejto novinky nám Alan predstavil aj dátum vydania svojho debutového albumu. Projekt Trueself bude vonku 22. septembra 2022 a song Prepáč je jeho prvou oficiálnou ochutnávkou. Nechajme sa teda prekvapiť, či pôjde o album plný slovenčiny, alebo mixu s angličtinou. Mladý producent a spevák v posledných rokoch potvrdil, že je v oboch jazykoch ako ryba vo vode. My budeme v každom prípade všetko dokumentovať na našom portáli news.rukahore.sk!

Albumy a produkty od Alana Murina si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku (Ruka Hore) či Instagrame (@rukahore)! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame