Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Nik Tendo, Calin, Hasan a Jan Strach nám prinášajú český collab roka! Na čo sa môžete tešiť?
nik tendo calin hasan pod drn
Zdroj: instagram.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Nik Tendo, Calin, Hasan a Jan Strach nám prinášajú český collab roka! Na čo sa môžete tešiť?

Nik Tendo, Calin a Hasan v novinke ‚Pod Drn‘

Česká rapová platforma Most Wanted je späť s novou československou spoluprácou, Nik Tendo, Calin a Hasan vydali novinku Pod Drn! Song vyšiel aj spolu s videoklipom 27. júla 2022 a režíroval ho zakladateľ spomínaného projektu, Jan Strach. Skladba dostala aj svoj vlastný merch, ktorý si môžeš zakúpiť na oficiálnej stránke Most Wanted.

Pod Drn nie je prvou spoluprácou Nik Tenda, Hasana a Calina. Po prvý raz sme ich na jednom tracku videli vďaka Viktorovi Sheenovi a jeho albumu Černobílej svět. Tieto štyri mená vidíme na spoločnej nahrávke Až na měsíc. Tá práve dnes ráno presiahla 20 miliónov počutí na Spotify a suverénne si drží svoje miesto najpočúvanejšieho Sheenovho songu.

Albumy a produkty od Calina si môžeš zakúpiť exkluzívne na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Jan Strach si spolu s tímom Most Wanted dal niekoľkomesačnú pauzu od československých interpretov. Naposledy pracovali Dollar Pryncom a Ricom na songu VARE$O, ktorého klip vyšiel 21. decembra 2021. Medzičasom sa venovali projektom s umelcami z Nemecka, Veľkej Británie či Maďarska, avšak číslam domácich mien sa tieto videá zatiaľ nevyrovnajú. My ale veríme, že táto platforma časom dosiahne minimálne taký level popularity, ako ich americký kolega Cole Bennett s Lyrical Lemonade.

Albumy a produkty od Hasana si môžeš zakúpiť exkluzívne na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku (Ruka Hore) či Instagrame (@rukahore)! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki

Zdroj titulného obrázku: Instagram

Komentáre

Odporúčame