Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Kendrick Lamar v Prahe, Skepta v Bratislave, na ktorý koncert sa chystáš?
kendrick lamar skepta
Zdroj: complex.com, nme.com, canva.com
SK/CZSvetNewsČeskoEventyHIP-HOPSlovenskoVideo

Kendrick Lamar v Prahe, Skepta v Bratislave, na ktorý koncert sa chystáš?

Kendrick Lamar či Skepta, na ktorý koncert pôjdeš?

Koncerty sa už rozbehli a v blízkej budúcnosti na Slovensku a v Česku vystúpia raperi Kendrick Lamar či Skepta. Tých turné, či už hip-hopových, alebo akýchkoľvek je príliš veľa a samozrejme ti odporúčame, aby si zašiel na všetky, na ktoré sa len dá. Mimoriadne však chceme upriamiť tvoju pozornosť na tieto dva koncerty.

Autor hitov ako Humble, DNA, N95 či Money Trees, Kendrick Lamar, sa nám už 10. októbra 2022 predstaví s novou šou v pražskej O2 Aréne. 35-ročná americká hip-hopová legenda 13. mája 2022 potešila fanúšikov novým albumom Mr. Morale & The Big Steppers. Podľa neho pomenovala aj svoje najnovšie turné, ktoré bude plné starých a overených hitov, ale aj silných noviniek zo spomínaného projektu. Lístky sa rýchlo míňajú, avšak ešte zopár stoviek ostalo, takže neváhaj a okamžite si ich bež uchmatnúť!

Albumy a produkty od Kendricka Lamara si môžeš zakúpiť exkluzívne na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Kendrick Lamar a Skepta už onedlho u nás!

Skepta oslávi niekoľko dní po vystúpení 40. narodeniny a do Bratislavy nás príde presvedčiť o tom, že má stále silnú energiu. Autor klasík ako Shutdown či That’s Not Me poteší slovenských fanúšikov už 2. septembra, kedy zavíta do bratislavského A4 Studia. Spolu s ním vystúpi aj nadupaná trojica predskokanov, čo iné sa dá povedať k raperom ako Separ, Gleb či Yzomandias? Túto štvoricu umelcov si môžeš vychutnať v našom hlavnom meste už o mesiac. Lístky sú stále dostupné, preto neváhaj a vidíme sa tam!

Albumy a produkty od Skeptu si môžeš zakúpiť exkluzívne na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku (Ruka Hore) či Instagrame (@rukahore)! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki

Zdroj titulného obrázku: complex.com, nme.com

Komentáre

Odporúčame