Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Nominácie na Video Music Awards 2022 sú tu, zapoj sa do hlasovania aj ty!
video music awards 2022
Zdroj: pagegoo.com
KLIPSvetNewsVideo

Nominácie na Video Music Awards 2022 sú tu, zapoj sa do hlasovania aj ty!

Nominácie na Video Music Awards 2022 sú tu

Už čoskoro tu máme populárne odovzdávanie cien za najlepšie videoklipy, Video Music Awards 2022! Slávnostný ceremoniál je na programe 28. augusta v americkom New Jersey v tamojšom Prudential Center. Ceny, ktoré mali pôvodne konkurovať Grammy Awards, sú tiež známe ako VMAs a organizuje ich televízna spoločnosť MTV. Ceremoniál sa do New Jersey vráti po troch rokoch, minulý rok sa konal v newyorskom Barclays Center.

Cenu za najlepší videoklip si vtedy domov odniesol Lil Nas X za kontroverzný vizuál k piesni Montero (Call Me By Your Name). Tento rok majú najviac nominácií na konte Kendrick Lamar, Jack Harlow a Lil Nas X, konkrétne sedem. Nejde len o jednu kategóriu, tých je dokopy 25 a do hlasovania sa môžeš zapojiť aj ty kliknutím na tento link! Na rovnakej stránke rovno nájdeš aj kompletný zoznam nominovaných, kto má na konte najlepší videoklip za uplynulý rok? Podeľ sa s nami a ostatnými o tvoj názor v komentároch! 

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš zakúpiť exkluzívne na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo aj na našom Facebooku (Ruka Hore) či Instagrame (@rukahore)! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, mtv.com

Zdroj titulného obrázku: pagegoo.com

Komentáre

Odporúčame