Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Hokejista Juraj Slafkovský má vlastný song, vypočuj si skladbu 'SLAFGOALSKY'!
juraj slafkovský slafgoalsky
Zdroj: genius.com, rtvs.sk
KLIPSK/CZNewsVideo

Hokejista Juraj Slafkovský má vlastný song, vypočuj si skladbu ‚SLAFGOALSKY‘!

Juraj Slafkovský má vlastný song, volá sa ‚SLAFGOALSKY‘

Slovensko má nového miláčika vo svete športu, je ním hokejista Juraj Slafkovský, ktorý má aj svoj vlastný song ‚SLAFGOALSKY‚! 18-ročný rodák z Košíc má mimoriadny talent a na svoj vek už aj bohaté skúsenosti, ktoré nadobudol pôsobením v najvyššej fínskej lige. Najviac na seba však upozornil vďaka medzinárodným turnajom, na ktorých reprezentoval Slovensko, predovšetkým na februárovej Zimnej olympiáde v Pekingu. So siedmimi gólmi sa v čínskej metropole nestal len najlepším strelcom Slovenska, ale aj celého turnaja!

V tomto období mal ešte stále iba 17 rokov, pretože plnoletosť dosiahol až na konci marca. Mimoriadne vyspelý hokejista sa pred pár dňami postaral o ďalší obrovský úspech, pretože sa stal prvým výberom v drafte americkej organizácie a súťaže NHL. Vybral si ho tím Montreal Canadiens, ktorý z neho spravil najpopulárnejšieho tínedžera vo svete súčasného hokeja. Súčasťou draftu boli aj ďalší Slováci, Šimon Nemec (2.miesto), Filip Mešár (26. miesto), Adam Sýkora (63. miesto), Servác Petrovský (185. miesto) a Adam Žlnka (204. miesto).

Kto vytvoril song SLAFGOALSKY?

Vráťme sa však späť k songu s názvom SLAFGOALSKY, ktorý vyšiel už vo februári práve ako pocta hokejistovi za jeho úspechy v Pekingu. O hip-hopovú nahrávku sa postaral rapper Lukáš Borák, známy tiež pod pseudonymom Yossah B. Lukáš sa o hokejový song nepokúsil len tak, sám má športovú minulosť, pretože bol ako tínedžer hokejovým brankárom. Slovenský umelec sa verejnosti po prvý raz predstavil s piesňou The Real Slim Shady od amerického rappera Eminema v televíznej šou Československo Má Talent v roku 2015.

Spomínané televízne vystúpenie obletelo internet, o čosi podobné sa pokúsil opäť vo februári tohto roka, avšak už s vlastnou tvorbou. Veríme, že sa Yossahovi dostane pozornosti, ktorú si za tento kúsok určite zaslúži. Song možno nájsť na všetkých streamovacích službách a Juraja pravdepodobne nájdeme od októbra už na ľadových plochách v americkej NHL! Veľmi mu držíme palce!

juraj slafkovský slafgoalsky
Zdroj: genius.com, rtvs.sk

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku (Ruka Hore) či Instagrame (@rukahore)! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, sportnet.sme.sk

Zdroj titulného obrázku: rtvs.sk, genius.com

Komentáre

Odporúčame