letné songy 2022
Zdroj: pohodafestival.sk, plotpoint.sk, aetter.com, europeanbestdestinations.com
KLIPSvetNewsVideo

Letné songy na rok 2022? Týchto 10 skladieb nesmie chýbať v tvojom playliste!

Tu sú naše tipy na letné songy roku 2022!

Letné prázdniny roku 2022 sa dnešným dňom oficiálne začínajú a nesmieme zabudnúť na jeden z najdôležitejších faktorov – letné songy! My sme si pre teba pripravili zoznam 10 skladieb, ktoré v tvojom playliste nesmú chýbať! Vybrali sme piesne z viacerých žánrov, pretože naším cieľom je, aby si to svoje našiel každý z Vás. Poďme sa teda pozrieť na letné songy, ktoré ťa musia sprevádzať najbližšími dvomi mesiacmi!

letné songy 2022
Zdroj: pohodafestival.sk, plotpoint.sk, aetter.com, europeanbestdestinations.com

Našich 10 tipov na letné songy roku 2022

1. Lizzo – About Damn Time

Rebríček otvárame skvelou nahrávkou v štýle disco z produkcie americkej speváčky Lizzo, ktorá vyšla v apríli tohto roka. Zároveň ide o song, ktorý bude jedným z hlavných ťahákov jej štvrtého štúdiového albumu Special, ktorý vyjde už 15. júla 2022!

2. Kali & Peter Pann feat. Sima – Každé Ráno

Sima a Kali sa v máji spojili už po štvrtý raz a opäť ide o pokus o hit nadchádzajúceho leta! Produkciu songu si zobral na starosť Peter Pann a vizuál režíroval Juraj Škula. Poďme na to ale od začiatku, pretože ich spolupráca začala už v decembri 2018 párty songom Nevolaj Mi. Ten sa objavil aj na druhom štúdiovom albume trnavskej rodáčky s názvom Podľa Seba. Dvojica naň nadviazala v septembri 2019 songom Aj Ty a o rok neskôr nahrávkou Toto Leto. Určite si do svojho letného playlistu hoď rovno všetky štyri!

3. Beyoncé – Break My Soul

Americká diva Beyoncé je skutočne späť, po 6 rokoch vydala 21. júna 2022 svoj prvý singel s názvom Break My Soul! Po týždni od oznámenia vydania očakávaného projektu Renaissance sme sa teda dočkali aj prvej ochutnávky. Song rozhýbe aj kameň a pripomína nám, že popularita house music je na vzostupe.

4. Gleb – MC Erik & Barbara

Jeden z najpopulárnejších slovenských rapperov potešil fanúšikov novým albumom BIG BOY FM, ktorý vyšiel 20. júna 2022! Ponúka nám pestrú zbierku skladieb, avšak konkrétne jedna z nich sa na leto mimoriadne hodí. Song, ktorý bol pomenovaný po populárnej slovenskej hudobnej dvojici pripomína atmosférou Sameyovu skladbu Breeze, kde bol Gleb na feate. Paradoxne, na oboch skladbách počujeme aj hlas speváčky Natálie Hulejovej, ktorá nedávno vydala svoj debutový singel ‚boľavé‚.

Toto sú naše tipy na letné songy roku 2022!

5. David Guetta feat. Becky Hill & Ella Henderson – Crazy What Love Can Do

Presne takto má vyzerať spojenie DJa a dvoch skvelých speváčok! Legendárny francúzsky producent sa spojil so sympatickými vokalistkami z Veľkej Británie a výsledkom je fantastická tanečná nahrávka, ktorá vyšla 8. apríla 2022.

6. Calin – Hannah Montana

Nový album českého speváka s moldavskými koreňmi, Popstar, vyšiel 11. marca 2022 a je mimoriadne úspešný. Za tento úspech však rapper nemusí vďačiť len hitu Praha/Vídeň, počúvaných je všetkých 13 skladieb tohto projektu!

V tanečnom songu Hannah Montana, ktorý bude toto leto ozdobou klubových párty, možno počuť melódiu, inšpirovanú hitom z roku 2013. Spomínaš si na Sama Smitha, producentskú dvojicu Naughty Boy a ich megahit La La La?

7. Camila Cabello & Ed Sheeran – Bam Bam

Prechádzame na song, ktorý v rádiách počujeme už dlhšie a cez leto sa to určite nezmení. Prvé spojenie Camily a Eda v podobe skladby South Of The Border je rovnako skvelé, ale popularite tejto skladby sa zrejme nevyrovná.

Toto sú naše tipy na letné songy roku 2022!

8. Silk Sonic – Skate

12. novembra 2021 vyšiel jeden z najlepších albumov za poslednú dobu s názvom An Evening With Silk Sonic. Každému vrelo odporúčame debutový projekt Bruna Marsa a Andersona .Paaka a veríme, že brilantný song Skate ťa donúti si ho vypočuť.

9. Cico Band & Rene Rendy – Piatoček

K tomuto chytľavému songu netreba viac dodávať, pretože očakávame, že ho budeme počuť na každej dobrej zábave. Pokiaľ tomu tak nebude, tak niečo nie je v poriadku.

10. Lost Frequencies feat. Calum Scott – Where Are You Now

Populárny belgický DJ a britský spevák vydali túto skladbu 30. júla 2021, avšak jej skutočnú popularitu očakávame až v tomto lete. Určite tomu pomôže aj fakt, že sa nám obaja zvlášť a aj spoločne predstavili na začiatku júna v Bratislave v rámci festivalu Lovestream.

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku (Ruka Hore) či Instagrame (@rukahore)! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Genius

Zdroj titulného obrázku: pohodafestival.sk, plotpoint.sk, aetter.com, europeanbestdestinations.com

Komentáre

Odporúčame