horkýže slíže vitaj doma
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsVideo

Horkýže Slíže vydávajú titulnú pieseň k novému filmu ‚Vitaj doma, brate!‘!

Horkýže Slíže vydali pieseň k filmu ‚Vitaj doma, brate!‘

Skupina Horkýže Slíže pokračuje vo svojej aktivite a vydáva ďalší kvalitný videoklip k filmu ‚Vitaj doma, brate!‚! Ide o letnú komédiu o Slovákoch na Balkáne, ktorá bude mať v kinách premiéru 18. augusta 2022. Naposledy sme o nich počuli 22. mája, kedy predstavili svoj nový singel ‚Ty vieš, že sa chovám tak, jak sa chovám‚. Novinka dostala názov ‚Tvojho brata brat má brata‚ a z názvu posledných skladieb ja zjavné, že chalani si nedávajú príliš záležať na dĺžke názvov piesní. Práve to ich však robí výnimočnými.

Vo vizuáli vidíme aj hlavných účinkujúcich a známe tváre z televíznych obrazoviek, hercov Roba Jakaba, Petru Polnišovú, Annu Šiškovú a ďalších. Kombináciu rocku s folklórom, krásnych slovenských žien a kvalitne natočeného klipu si pochvaľovali aj poslucháči v komentároch pod videom. O produkciu sa postaral hudobník Jimi Cimbala a o jeho réžiu Vlado Kriško.

Albumy a produkty od Horkýže Slíže si môžeš zakúpiť exkluzívne na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku (Ruka Hore) či Instagrame (@rukahore)! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame