Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Majk Spirit predstavuje nový produkt, proteínovú tyčinku s názvom Spiritka!
majk spirit spiritka
Zdroj: spiritcoffee.sk
NewsHIP-HOP

Majk Spirit predstavuje nový produkt, proteínovú tyčinku s názvom Spiritka!

Majk Spirit predstavuje tyčinku s názvom Spiritka

Ešte nedávno spolu zápasili v ringu, teraz sa začínajú sústrediť aj na gastrosektor, po Separovi vydáva aj Majk Spirit svoju tyčinku s názvom Spiritka! Populárny slovenský rapper týmto rozširuje portfólio svojej značky Spirit Coffee o ďalší zaujímavý produkt. Už teda nejde len o svetovú kávu v BIO kvalite, ktorá je pravidelne pražená a pestovaná malými farmármi. Čerstvá novinka v podobe čokoládovej proteínovej tyčinky naznačuje, že nepôjde o jediný nový prírastok do rodiny Spirit Coffee.

Tyčinka je poctivo a ručne vyrobená na Slovensku z čerstvých surovín a má prírodné zloženie. Obsahuje najkvalitnejší slovenský srvátkový proteín a naopak neobsahuje konzervanty, lepok a pridaný cukor. Podľa spomínanej značky rappera je tento výnimočný zdravý snack vhodný pre každého, teda aj pre diabetikov a celiatikov.

majk spirit spiritka
Zdroj: spiritcoffee.sk

Tento produkt netreba brať ako konkurenciu voči Separovi a značke Extrem, my sa len tešíme, že sa chalani už postupne začínajú venovať aj podnikaniu. Týmto krokom ukazujú mladým, že kariéra hudobníkov nemusí skončiť posledným albumom, alebo songom. Obom držíme palce a ty nám daj vedieť, ako chutí Spiritka hneď po tom, čo ju ochutnáš!

Albumy a produkty od Majka Spirita si môžeš zakúpiť exkluzívne na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku (Ruka Hore) či Instagrame (@rukahore)! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, spiritcoffee.sk, instagram.com

Zdroj titulného obrázku: spiritcoffee.sk

Komentáre

Odporúčame