Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Nu metalový cover na song JBMNT, ktorý musíš počuť! Všimol si ho aj sám Rytmus
jbmnt metalový cover
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPMetalVideo

Nu metalový cover na song JBMNT, ktorý musíš počuť! Všimol si ho aj sám Rytmus

Nu metalový cover na JBMNT si všimol aj Rytmus

Internetom sa šíri nový nu metalový cover na populárnu hip-hopovú skladbu, tentokrát ide o song JBMNT od skupiny Kontrafakt! Za skvelú prerábku vďačíme rapperovi z Pezinka, ktorý si hovorí Strespez. Spolu s výbornou kapelou dali kontroverznej nahrávke z roku 2014 nový život.

Chalani ku coveru vydali aj zaujímavý videoklip, na ktorom si z grafickej stránky dali poriadne záležať. Tento počin neunikol ani samotnému Rytmusovi, ktorý ho zazdieľal vo svojich stories na Instagrame. Je teda dosť pravdepodobné, že popularita tejto prerábky bude v najbližších dňoch rásť.

Žáner nu metal sa stáva čoraz rozšírenejším. Pre Vás, ktorí o ňom doposiaľ nepočuli, ide o kombináciu metalu s hip-hopom alebo iným novodobým žánrom. Z kvality songu je jasné, že nejde o žiadnych začiatočníkov. Strespez má na konte už dva albumy, Po Rokoch (2015) a 36 (2019). Ich nu metalový cover na song JBMNT nájdeš aj na streamovacích službách ako Spotify či iTunes. Pokiaľ chceš chalanov podporiť, oba ich spomínané projekty nájdeš aj na našom shope! 

Albumy a produkty od skupiny Kontrafakt si môžeš zakúpiť exkluzívne na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Albumy a produkty od skupiny Strespez si môžeš zakúpiť exkluzívne na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku (Ruka Hore) či Instagrame (@rukahore)! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame