separ osťo rum monsignor
Zdroj: youtube.com
SK/CZNewsVideo

Separ vydáva exkluzívny dokument z Panamy o vzniku rumu Monsignor!

Separ vydáva dokument o zákulisí rumu Monsignor

Prvý alkoholický nápoj z produkcie slovenskej hip-hopovej stálice je tu, Separ o rume Monsignor dokonca vydal aj polhodinový dokument! Kameraman a režisér Dušan Krajčovič vycestoval s rapperom, Osťom a dvomi ďalšími priateľmi do Panamy. Na tento krátky výlet sa chalani vybrali na konci marca a včera nám z priniesli exkluzívne zákulisné zábery.

Takmer celým videom nás sprevádza Carlos E. Esquivel G., ktorý je zakladateľom a generálnym riaditeľom spoločnosti PILSA. Ide o dodávateľa destilátov a nápojov z cukrovej trstiny pre zákazníkov po celom svete. Esquivel dlhodobo spolupracuje s Franciscom Fernándezom, známym ako „Don Pancho“, ktorého rukami prechádzajú tie najuznávanejšie rumy sveta. Títo páni už počas svojej kariéry pracovali na rumoch pre speváka Bruna Marsa či herca Bena Afflecka, čo nám približujú aj vo videu.

Separ sa očividne dostal do tej najhviezdnejšej spoločnosti, a to aj napriek tomu, že mu učiteľka na základnej škole hovorila, že z neho v živote nič nebude. Okrem kariéry hudobníka sa už teda môže naplno zamerať aj na tú podnikateľskú a kariéru v oblasti gastronómie. Rum môžu ako prví ochutnať návštevníci festivalu Hip Hop Žije, ktorý sa koná v týchto dňoch na bratislavských Zlatých Pieskoch. Neskôr by sa mal dostať aj do predajní po celom Slovensku, rapper však k distribúcii ešte bližšie informácie nezverejnil.

Albumy a produkty od Separa si môžeš zakúpiť exkluzívne na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku (Ruka Hore) či Instagrame (@rukahore)! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame