Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Imagine Dragons točili videoklip k novinke 'Sharks' vo vode plnej žralokov!
imagine dragons sharks
Zdroj: youtube.com
KLIPSvetNewsVideo

Imagine Dragons točili videoklip k novinke ‚Sharks‘ vo vode plnej žralokov!

Imagine Dragons vydali novú skladbu ‚Sharks‘

Pokiaľ chceš ohromiť, musíš vo svojich videoklipoch aj zariskovať, Imagine Dragons sa to vďaka vizuálu ku skladbe Sharks podarilo. Americká pop-rocková formácia to všetko stavila na štýl Las Vegas. Okrem kasína sa frontman kapely, Dan Reynolds, v novom klipe ocitá aj medzi lasermi či v obrovskej fontáne plnej žralokov. Po nahrávke Bones ide o druhú skladbu, ktorá sa objaví na ich nadchádzajúcom albume Mercury – Act 2.

Veľkosť a popularitu Imagine Dragons netreba nijak dopodrobna rozoberať. V rámci hudobnej streamovacej služby ide o 15. najpočúvanejšieho interpreta a o jednu z najznámejších skupiny súčasnosti. Okrem skladieb Sharks a Bones na seba v poslednej dobe upozornila aj albumom Mercury – Act 1, ktorý obsahuje songy ako Wrecked, Follow You či Cutthroat.

Nesmieme však zabudnúť ani na svetoznámy hit Enemy, ktorý je hlavným ťahákom animovaného seriálu Arcane. Štvorica chalanov sa na prelome mesiacov máj a jún predstavila aj na pražskom letisku Letňany, kde to naplno rozbalila pred viac ako 120 tis. divákmi. Bol/a si na jednom z ich koncertov? Podeľ sa o tvoje dojmy v komentároch na našom Facebooku či Instagrame!

Albumy a produkty od Imagine Dragons si môžeš zakúpiť exkluzívne na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku (Ruka Hore) či Instagrame (@rukahore)! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Genius

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame