Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Snoop Dogg použil legendárny meme a vytvoril song 'Crip Ya Enthusiasm'!
snoop dogg crip ya enthusiasm
Zdroj: consequence.net
KLIPSvetNewsHIP-HOPVideo

Snoop Dogg použil legendárny meme a vytvoril song ‚Crip Ya Enthusiasm‘!

Snoop Dogg a song Crip Ya Enthusiasm

Snoop Dogg opäť potvrdil svoje majstrovstvo, v tomto článku si priblížime jeho song Crip Ya Enthusiasm. Použitie zvukov či útržkov zo seriálov nie je v hudobnom svete žiadnou novinkou, americký rapper ich však posunul na vyšší level. Legendárny meme v podobe známej piesne z amerického sitkomu Curb Your Enthusiasm totiž premenil na skvelý song s nadupaným beatom. Autor hitov ako Drop It Like It’s Hot či Still D.R.E. nám vo videoklipe aj následne ukázal, ako si tento song patrične vychutnať.

Populárny rapper s pohodovým flowom vydal vo februári tohto roka už svoj devätnásty štúdiový album s názvom BODR. Okrem songu Crip Ya Enthusiasm sa na ňom nachádzajú aj spolupráce s rappermi ako Nate Dogg, DaBaby či Wiz Khalifa.

Albumy a produkty od Snoop Dogga si môžeš zakúpiť exkluzívne na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku (Ruka Hore) či Instagrame (@rukahore)! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, gq.com

Zdroj titulného obrázku: consequence.net

Komentáre

Odporúčame