super bowl halftime show 2022
Zdroj: youtube.com
SvetNewsHIP-HOPVideo

Super Bowl Halftime Show 2022 spojila legendy aj s obrovským prekvapením!

Super Bowl Halftime Show 2022 spojila najväčšie legendy

Super Bowl Halftime Show 2022 je už oficiálne za nami a fanúšikovia neboli ukrátení o nič. Na jednom pódiu sa v kalifornskom komplexe SoFi Stadium stretli tie najväčšie legendy hip-hopu spolu s obrovským prekvapením. Okrem pätice Eminem, Snoop Dogg, Dr. Dre, Mary J. Blige a Kendrick Lamar sa objavil medzi nimi aj 50 Cent.

Šlo o večer, ktorý patril americkému futbalu a najpopulárnejšej americkej subkultúre. Fantastická show bola doplnená o nevídanú scenériu, umelci vystupovali na domoch, ktoré boli pospájané do jedného celku. Spoločne pritom stáli na plátne, ktoré zhora znázorňovalo rodisko gangsta rapu, mesto Compton v Kalifornii.

Super Bowl Halftime Show 2022 si môžeš pozrieť kliknutím na tento link!

Všetko odštartoval krátkym introm Dr. Dre, producent, ktorý produkoval skladby každému z jeho včerajších kolegov. Spoločne so Snoopom nám následne predstavili pódium spoločným songom The Next Episode. Songom California Love si tiež pripomenuli legendárneho Tupaca Shakura, po ktorom už prišiel na rad na spomínané prekvapenie večera.

50 Cent sa predviedol so svetoznámym hitom In Da Club, Mary J. Blige zas so skladbami Family Affair a No More Drama. Zástupca mladšej generácie, Kendrick Lamar, svoju časť otvoril skladbou z albumu Good Kid, M.A.A.D City, Man Down. Pokračoval songom Alright z nasledujúceho albumu To Pimp A Butterfly. Všetko bolo, samozrejme, doprevádzané epickou choreografiou, ktoré divákovi neumožnilo odvrátiť zrak od obrazovky.

Nasledoval Eminem, ktorý vo svojom intre najprv začal songom Forgot About Dre, avšak pokračoval ultrahitom Lose Yourself. Počas tohto vystúpenia bol obklopený ďalšími dôležitými postavami hip-hopu, bubeníkom Andersonom .Paakom, známym aj zo skupiny Silk Sonic a basákom, producentom a hudobným režisérom Adamom Blackstoneom. Šestica všetko ukončila na spoločnom pódiu so skladbou Still D.R.E..

Fantastická scenéria, najväčšie hity a obrovské legendy. Boli sme svedkami najlepšej a najikonickejšej Halftime Show všetkých čias?

Super Bowl Halftime Show 2022 si môžeš pozrieť kliknutím na tento link!

super bowl halftime show 2022
Zdroj: youtube.com

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk. Nezabudni tiež hlasovať za svojich obľúbených interpretov v 19 kategóriách v našej ankete Ruka Hore Awards na stránke awards.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame