taylor swift ed sheeran
Zdroj: youtube.com, kiss951.com
KLIPSvetNewsPOPVideo

Ed Sheeran a Taylor Swift sa po 10 rokoch spájajú so svojimi dvojníkmi

Ed Sheeran, Taylor Swift a ich piaty spoločný song

Dlhoroční kamaráti a hudobníci Taylor Swift a Ed Sheeran sa opäť spojili v novom songu. Tentokrát ide o novú verziu skladby The Joker And The Queen z piateho štúdiového albumu britského speváka s názvom = („equals“). Song dostal aj svoj videoklip, v ktorom role spevákov stvárňujú známe tváre. Ava Ames a Jack Lewis sa totiž objavili už vo videoklipe ich prvej spoločnej nahrávky, Everything Has Changed v roku 2012. Ide o chlapca a dievča, ktorí spolu pred 10 rokmi flirtovali a spoznávali sa, v novom vizuáli sú z nich už vyzretí stredoškoláci.

Okrem ich prvej spomínanej kolaborácie, ktorá sa dostala aj na Taylorin album Red, sa so Sheeranom spojili v roku 2017 v songu End Game z albumu Reputation. V minulom roku nasledovali ešte skladby, ktoré sa dostali na novú verziu starého albumu, Red (Taylor’s Version). Obaja prenahrali svoje vokály do skladby Everything Has Changed a vydali aj úplne novú s názvom Run (From The Vault).

Ed má za sebou úspešné obdobie, od vydania albumu v októbri 2021 sa spojil so spevákom a rodákom z Nigérie, Fireboyom DML. Spolupracovali na songu Peru, ktorý sa v Británii dostal na prvé miesto v hitparáde The Official Big Top 40. Tento týždeň vystúpil aj v rámci odovzdávania hudobných cien BRIT Awards 2022, na ktorých zahral songy The Joker And The Queen a Bad Habits spolu s kapelou Bring Me The Horizon.

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, pitchfork.com, variety.com, bbc.com

Zdroj titulného obrázku: youtube.com, kiss951.com

Komentáre

Odporúčame