Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Skupinu DMS rozdelila výmena názorov, je ich jarné turné v ohrození?
dms výmena názorov turné
Zdroj: horeckyfest.cz
NewsHIP-HOP

Skupinu DMS rozdelila výmena názorov, je ich jarné turné v ohrození?

Výmena názorov v DMS, jarné turné v ohrození?

Skupina DMS a ich výmena názorov sa stále viac dramatizuje a zatiaľ nevieme, či ohrozuje plánované jarné turné. Zaujímavosťou však je, že ide o hádku Smarta a Dameho ohľadom jedál, konkrétne ide o huspeninu, držkovú polievku a granadír. Smart sa so svojimi sledovateľmi na svojich Instagram stories podelil o svoj názor na posledné spomínané jedlo. Tradičný granadiersky pochod mu vôbec nie je po chuti a na stories pridal fotku, ktorá vyzerá ako definícia slova „granadír“ na Wikipédii. Ide samozrejme o jeho vtipný prepis a úpravu:

Granadír (lat. icterus) je patologický stav, ktorý sa klinicky prejavuje zožltnutím kože, očného bielka, slizníc aj ostatných tkanív. Spôsobuje ho zvýšená koncentrácia žltého žlčového tkaniva bilirubínu v krvnej plazme a vyvoláva sedláctvo. Termín Granadír sa používa ako označenie zápalu pečene (hepatitídy), pri ktorých je hlavný symptóm. No vyskytuje sa aj pri ďalších chorobách, napríklad vo významnej časti prípadov žltej zimnice a debilov, čo si nevedia privolať ani výťah.

dms výmena názorov
Zdroj: Instagram

Smart sa pridal na stranu zástancov huspeniny a držkovej a medzičasom si Dameho účet dokonca zablokoval. Dame sa rozhodol zaútočiť na držkovú a huspeninu zdieľaním obrázkov s mäsom, na ktorých k týmto jedlám prezentuje svoju jednoznačnú nechuť:

Jedlo pripravené z tohto hej? Ani hračky pre psa, čo nesmie dovnútra, by sa z tohto nemali vyrábať. Nazval by som to kravská plachta, alebo hovädzí vecheť. Radšej 100 granadírov, než túto vec, čo má konzistenciu jak polouvarená hliva, ale nevyrástlo to zo zeme.

DMS a ich výmena názorov, jarné turné sa blíži

Okrem obrázkov držiek sa najaktuálnejšie na jeho stories objavila aj fotka huspeniny v tvare bábovky, ku ktorej Dame pridal popis „fajnová bábovka z pi*ovín, zjednodušene, 1 a pol kila smetí var s cibuľou a cesnakom 4 a pol hodiny, potom to j*bni cez noc pod dom a hotovo, servíruj niekomu, koho nenávidíš.“

Na celú situáciu reagovali svojimi reakciami v podobe smajlíkov aj Kali, Matej Straka zo skupiny Nerieš či komik a „maratónec“ Bekim.

Tretí člen skupiny, Separ, sa do kauzy so „svojím jedlom“ nezapojil. Na storkách reagoval len stručne vetou „čo ma dali do skupiny s k**otmi?„.

dms výmena názorov
Zdroj: Instagram

Veríme, že sa táto nevraživosť nijak závažne nepodpíše na ďalšej práci populárnej hip-hopovej trojice. Chalani už totiž na jar tohto roka chystajú turné k albumu HUHU, ktorý vydali v decembri 2021. Informovali o ňom na svojich storkách a aj prostredníctvom televíznych staníc Óčko a ÓČKO Black. Zastavia sa celkovo na 21 zastávkach, šiestich v Česku a zvyšných 15 na Slovensku. Prvý koncert bude v apríli a lístky idú do predaja už túto nedeľu, 13. februára.

Článok samozrejme slúži na pobavenie. Turné skupiny DMS sa však už skutočne blíži, takže neváhaj a v nedeľu si uchmatni zopár lístkov. Koncerty každému už určite chýbali, na ktorej zastávke sa vidíme? 

dms výmena názorov turné
Zdroj: ocko.tv

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram, ocko.tv

Zdroj titulného obrázku: horeckyfest.cz

Komentáre

Odporúčame