Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Dnes je Medzinárodný deň hudby! Tieto produkty nájdeš u nás v zľave!
Medzinárodný deň hudby
Zdroj: Wallpaperaccess.com
NewsČlánky

Dnes je Medzinárodný deň hudby! Tieto produkty nájdeš u nás v zľave!

Hudba nám spríjemňuje každý deň

Dokázali by ste si predstaviť jeden jediný deň bez počutia hudby? Tipujeme, že nie! To isté si uvedomuje aj spoločnosť a práve preto bol pre hudbu vymyslený vlastný medzinárodný deň hudby, ktorý je každý rok 21.6.! My sme si práve preto pre vás tento krát pripravili tematický článok, kde vám ukážeme produkty, ktoré nájdete u nás na shope vo výbornej zlave! Ako prvý z produktov vám môžeme odporučiť EP od basgitaristu Flea z Red Hot Chilli Peppers. Toto perfektné EP nájdete u nás na shope vo výbornej zľave, keďže CD verziu tohto EP máte možnosť získať za jedno jediné euro! EP nájdete na tomto odkaze! Aké produkty nájdete ešte v zľave?

Red Hot Chilli Peppers
Zdroj: Variety.com

Nájde sa niečo aj pre fanúšikov Hip Hopu!

Ak ste fanúšikmi zosnulého rapera Pop Smokea, tak práve jeho album Faith nájdete u nás v zľave! Ide o vinylovú verziu albumu a nesmie chýbať v kolekcii žiadneho z vás! Ak by sme zašli smerom Swingu, tak práve tam Vás čaká Frank Sinatra a Vinyl verzia albumu Watertown, ktorú taktiež nájdete u nás v akčnej cene! Ak ste milovníkmi RNB speváka Weeknda, tak si taktiež prídete na svoje, spevákov posledný album Dawn FM nájdete u nás taktiež vo Vinyl verzii v zľave! Užívajte Medzinárodný deň hudby!

Máte záujem si prejsť celý katalóg zliav? Môžete tak spraviť práve tu!

the weeknd dawn fm 7. januára
Zdroj: youtube.com

Komentáre

Odporúčame