Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Odliatok penisu Jimiho Hendrixa je možné vidieť v múzeu! Kde ho nájdete?
Jimi Hendrix
Zdroj: Artsy.net
NewsČlánky

Odliatok penisu Jimiho Hendrixa je možné vidieť v múzeu! Kde ho nájdete?

Jimi Hendrix a bizárna pocta

Jimi Hendrix bol celosvetovo známy svojím legendárnym hraním na gitaru. Doposiaľ naňho veľa ľudí spomína, ako na najlegendárnejšieho gitaristu a hudobníka. Hity ako All Along the Watchtower, Hey Joe alebo Little Wing je možné doposiaľ počuť u ľudí v playlistoch. Múzeum falologie v Islandskom Reykjaviku si tohto hudobníka rozhodlo bizarne poctiť. Na pamiatku a spomínanie na túto legendu sa rozhodli vystaviť odliatok hudobníkovho penisu. Po uverejnení tejto informácie vybuchol internet, jedna skupina hovorí o tom, že to je nemiestne a druhá si už bookuje letenky na Island. Prečo sa vedenie múzea takto rozhodlo a prečo nejde o ojedinelý prípad?

Jimi Hendrix
Zdroj: Time

Druhý Rasputin

Výstava odliatku penisu Jimiho Hendrixa nie je ojedinelá. Práve odliatkami penisov známych osobností sa zaoberá múzeum faologie. To, že ide o bizarný predmet výstavy je každému jasné, ale určite nie ojedinelý. Samotný Rasputin má doposiaľ vystavený penis, ktorý bol zakonzervovaný a verejne vystavený, pričom fotografiu máte možnosť nájsť na internete. My vám dole prikladáme fotografiu odliatku Jimi Hendrixa, ktorý je momentálne vystavený pre verejnosť! Tak čo? Bookujete si letenku do zimného Reykjaviku aby ste si šli pozrieť exponáty, ktoré múzeum vystavuje? Myslíte si, že ide o bizarnú výstavu? Napíšte nám svoje názory do komentárov!

Jimi Hendrix
Zdroj: Profimedia.sk

Zdroj: euronewsculture.com

Titulný obrázok: Artsy.net

Komentáre

Odporúčame