Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Beyoncé oznámila vydanie nového albumu! Kedy sa ho dočkáme?
Beyoncé
Zdroj: HDQwalls.com
NewsČlánky

Beyoncé oznámila vydanie nového albumu! Kedy sa ho dočkáme?

Beyoncé prichádza s novým albumom!

Speváčka Beyoncé bola idolom mnohých z nás v prvej dekáde 21. storočia. Muži ju milovali, kvôli jej krásnym črtám a ženy kvôli jej výbornej hudbe. Speváčka sa nám naposledy svojou hudbou pripomenula v roku 2016, kedy vyšiel jej posledný album. Po šiestich rokoch sa nám speváčka znovu pripomína cez sociálnu sieť Twitter, kde oficiálne oznámila vydanie nového albumu. Pôjde o speváčkin siedmy štúdiový album a  podľa všetkého sa je na čo tešiť! Vydanie albumu podporilo aj mnoho hudobníkov na sociálnej sieti Twitter, pričom stihol za pár hodín nabrať 32 tisíc retweetov. Album vyjde oficiálne na platforme Tidal, ktorú vlastní manžel speváčky, Jay Z!

Beyoncé
Zdroj: Skynews.co.uk

Act I!

Speváčkin nový album bude niesť názov Renassaince, pričom pôjde o tzv. Act 1! To znamená, že album by mohol mať viacero častí a v najbližších rokoch by sme sa mohli dočkať priameho pokračovania albumu! Podľa dostupných informácii by album mal mať spolu 16 songov, pričom minutáž ešte nebola zverejnená. Oficiálny dátum vydania albumu bol stanovený na 29.7. Je sa toto leto tým pádom na čo tešiť! Tak čo? Tešíte sa na album Beyoncé a ktorý song od tejto speváčky je váš obľúbený? Napíšte nám vaše pocity a obľúbené piesne do komentárov!

Zdroj: Twitter

Zdroj titulného obrázku: HDQwalls.com

Komentáre

Odporúčame