Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Chris Brown prichádza s euforickou novinkou! Pôjde o nový West Coast hit?
Chris Brown
Zdroj: Wallpaperaccess.com
KLIPSvetČlánky

Chris Brown prichádza s euforickou novinkou! Pôjde o nový West Coast hit?

Chris Brown a jeho hriechy

Chris Brown sa neslávne preslávil v prvej dekáde 21. storočia, kedy bulvárnymi denníkmi prešla informácia ohľadom toho, ako zbil jeho priateľku Rihannu. To, že sa spevák a raper rokmi veľmi zmenil pochopil už každý. Hudobník zažehnal svojich démonov a stále sa naplno venuje hudbe. Tento krát sa nám rozhodol Chris Brown priniesť novinku, ktorá nesie názov Wheels Fall Off! To, že ide o euforický song je jasné už z vizuálu, ktorého pozadie dotvárajú pláne mesta anjelov. Ako teda táto novinka znie a na čo sa môžete tešiť? Pôjde o nový West Coast hit? Podme sa na to pozrieť!

Chris Brown
Zdroj: Pinterest.com

Výborný spev

Skladba obsahuje ako výborný refrén, tak aj rap od samotného rapera. Chris nám touto novinkou pripomína vydanie nového albumu, ktorý bude niesť názov Breezy. Ak by ste si chceli album pre-saveunúť, tak môžete tak spraviť na tomto linku. Podľa všetkého sa hudobník vracia k svojmu vernému zvuku, ktorý je pre jeho osobu špecifický. My môžeme povedať, že sa už na album teraz veľmi tešíme! Album vychádza 24.6. a my dúfame, že vám tento song spríjemní čakanie. Tak čo? Dokáže song Wheels Fall Off vo vás vyvolať eufóriu? Nezabudnite nám vaše pocity napísať do komentárov!

Zdroj: Youtube

Zdroj titulného obrázku: Wallpaperaccess.com

Komentáre

Odporúčame