Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Yael prináša klip ku skladbe "Neverím"! Klip si musel natočiť sám!
Yael
Zdroj: Startitup.sk
KLIPSK/CZNews

Yael prináša klip ku skladbe „Neverím“! Klip si musel natočiť sám!

Yael a jeho novinka

Meno Yael vám snáď nemusíme predstavovať. Mladý energický chlapec z Bratislavy dokázal spraviť ošiaľ v hlave mnohým mladým dievčatám už minulý rok. Bolo to práve vydaním songu „Vďaka ti“ spolu s Puertom. Tento song dokázal vybuchnúť na sociálnej sieti Tiktok a dnes už má viac ako 10 miliónov videní na platforme Youtube. Yael tentokrát prichádza s klipom natočený v slnečnom Chorvátsku! Ako znie teda novinka „Neverím“, pričom dostal Yael za úlohu natočiť klip ku tejto novinke sám? Dokázal Yael obstáť ako režisér? Poďme sa na to pozrieť!

Yael
Zdroj: Netky.sk

Vyšlo mu to!

To, že je videoklip v statických záberoch vám nemusíme vysvetľovať. Yaelovi ale veľmi vyšla réžia, keďže vizuál vyzerá veľmi pekne. Song je taktiež veľmi príjemný na počúvanie, ako sa u songov tohto mladého speváka už stalo zvykom. Pieseň sa taktiež dočkala pozitívnym reakciám fanúšikom ako na platforme Youtube tak aj na platforme Tiktok. Na Youtube za necelých 17 hodín dokázala skladba už nabrať 8000 tisíc videní a my vám ju môžeme vrelo odporučiť! Ak by ste mali záujem si zakúpiť EP Bay B, ktoré vyšlo tento rok, tak môžete tak spraviť na našom shope! Nezabudnite nám do komentárov napísať, aký máte názor na túto novinku!

V najbližších dňoch možno Yaela vidieť na koncertoch v Bardejove, Záhorskej Bystrici, Nových Zámkoch a mnohých ďalších mestách. Tešiť sa môžu aj fanúšíkovia zo susednej Českej republiky, v ktorej Yael vystúpi už čoskoro na Hodonínskej akcii na Masarykovom námesti. Presný prehľad všetkých akcií možno nájsť na Yaelovom instagrame. 

Zdroj: Youtube

Zdroj titulného obrázku: Startitup

Komentáre

Odporúčame