Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
BTS vydali novinku 'Yet To Come', ktorú za 3 dni počulo 74 miliónov ľudí!
bts yet to come
Zdroj: youtube.com
KLIPSvetNewsPOPVideo

BTS vydali novinku ‚Yet To Come‘, ktorú za 3 dni počulo 74 miliónov ľudí!

BTS vydávajú novinku ‚Yet To Come‘ spolu s albumom Proof

Kórejská formácia BTS vydala novinku ‚Yet To Come (The Most Beautiful Moment)‚ aj spolu s nostalgickým videoklipom. Fanúšikov populárnej skupiny potešíme ešte viac, aj keď o tom už všetci zrejme vedia, ale spolu so songom vyšiel aj ich nový album Proof! Vizuál otvára jeden z členov skupiny, Jungkook, ktorý sedí osamote uprostred púšte. Neskôr pri pohľade na sedmičku charizmatických spevákov zisťujeme, že sa touto piesňou obhliadajú za ich doterajšou deväťročnou kariérou.

Yet To Come‚ je hlavným singom albumu Proof, ktorý predstavuje kompiláciu 48 nahrávok a jej dĺžka presiaha hranicu 2 hodín. Projekt obsahuje viacero hitov boybandu, od songov Euphoria, Singularity, Filter až po Boy With Luv, ktorý nahrali s americkou speváčkou Halsey. Fyzická kópia tretieho CD bude zároveň obsahovať doposiaľ nevydané demo verzie songov ako Spring Day, DNA či Tony Montana!

Na našom shope si môžeš zakúpiť kompletný set projektu Proof, pozostávajúci z 3 CD nosičov! Klikaj na tento link a dozvieš sa viac! 

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku (Ruka Hore) či Instagrame (@rukahore)! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, NME

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame