Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Ruka Hore Awards 2021: Toto je TOP 20 v kategórii DOXXbet Skupina roka!
ruka hore awards 2021 doxxbet skupina roka dms nerieš kontrafakt
Zdroj: shop.rukahore.sk, uprising.com
KLIPSK/CZNewsVideo

Ruka Hore Awards 2021: Toto je TOP 20 v kategórii DOXXbet Skupina roka!

Ruka Hore Awards 2021: TOP 20 v kategórii DOXXbet Skupina roka!

Ruka Hore Awards 2021 sú oficiálne minulosťou a my pre teba máme oficiálne výsledky v kategórii DOXXbet Skupina roka! Prinášame ti vyhodnotenie každej z 19 kategórií, pričom vyhlásime aj TOP 20 najúspešnejších v každej z nich. V dnešnom článku sa pozrieme na československé zoskupenia a aj formácie, ktoré sa uchádzali o ocenenie DOXXbet Skupina roka 2021. Na konci článku ťa čaká aj kompletný zoznam výsledkov, najprv sa však pozrime na medailové priečky!

1. DMS

2. Kontrafakt

3. Nerieš

Na prvom mieste sa umiestnili SeparDame a Smart alias DMS, ktorí v decembri vydali svoj nový štúdiový album HUHU! Bratislavská hip-hopová formácia opäť ovládla hlavné kategórie, keďže zvíťazila v piatich kategóriách (skupina, album, cover, spolupráca a merch).

Featuringy ako Richard MüllerKuky Band či Horkýže Slíže pridali ich šiestemu štúdiovému projektu poriadne grády a vy ste z neho pár dní po vydaní spravili najpočúvanejší album na Slovensku. Po pár dňoch ho však na tejto pozícii vystriedali albumy KF ako Rolls a najmä Odsúdení Na Úspech.

Albumy a aj produkty od DMS si môžeš zakúpiť exkluzívne na našom shope! Klikaj na tento link a dozvieš sa viac!

Ruka Hore Awards 2021: TOP 20 v kategórii DOXXbet Skupina roka

Na striebornú priečku ste vašimi hlasmi posunuli skupinu Kontrafakt, ktorá vydala svoj nový projekt KF ako Rolls. Rytmus, Ego a Anys poriadne makali, aby stihli vydať projekt ešte pred Vianocami a napokon sa im to podarilo. Songy ako Reklama na rapIní či Vyspím sa až v hrobe vyplnili väčšinu hip-hopových playlistov a ich merch patril k najpredávanejším na našom shope.

Piaty štúdiový album piešťanskej formácie vyšiel 3. decembra 2021 a pokračoval v nastolenom trende. Ich posledné dva albumy totiž obsahovali rovnaký počet nahrávok ako ten najnovší. Hovoríme o projektoch Navždy z roku 2013 a Real Newz, ktorý uzrel svetlo sveta o šesť rokov neskôr.

Albumy a aj produkty od Kontrafaktu si môžeš zakúpiť exkluzívne na našom shope! Klikaj na tento link a dozvieš sa viac!

Na treťom mieste sa objavili chalani Gabryell a Matej Straka zo skupiny Nerieš. Chalani si za rok 2021 na svoje konto pripísali zopár hudobných aktivít. V prvom rade spomenieme vydanie tretieho štúdiového albumu 311, ktorý dostal pomenovanie po čísle hotelovej izby, v ktorom na ňom pracovali.

Spomenieme aj singel G.U.C.C.I., na ktorom sa podieľali spolu s Jerrym Leem, Separom, Egom a Palermom. No a nesmieme zabudnúť ani na ich vystúpenie v rámci minuloročných Ruka Hore Awards, v ktorom predviedli svoj hit Viac spolu s Opoštáris Band!

Albumy a aj produkty od Nerieš si môžeš zakúpiť exkluzívne na našom shope! Klikaj na tento link a dozvieš sa viac!

Ruka Hore Awards 2021: TOP 20 v kategórii DOXXbet Skupina roka

20. Billy Barman

19. S Hudbou Vesmírnou

18. Iné Kafe

17. Medial Banana

16. Kryštof

15. Kandráčovci

14. Mirai

13. Peter Bič Project

12. Heľenine oči

11. H16

10. Iconito

9. Cico Band & Rene Rendy

8. Moja Reč

7. I.M.T. Smile

6. Kuky Band

5. Horkýže Slíže

4. Milion+

3. Nerieš

2. Kontrafakt

1. DMS

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo aj na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki

Zdroj titulného obrázku: shop.rukahore.sk, youtube.com, uprising.com

Komentáre

Odporúčame