Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Ako dopadol event Fight Night challenge 2 a koho uvidíme v ďalšej časti? Poďme sa na to pozrieť!
Fight Night Challenge 2
Zdroj: Proboxing.cz
NewsEventySlovensko

Ako dopadol event Fight Night challenge 2 a koho uvidíme v ďalšej časti? Poďme sa na to pozrieť!

Event Fight Night Challenge 2 obsahoval mnoho prekvapení!

Event je už za nami! Počas večera sa event Fight Night Challenge 2 preukázal v najlepšom možnom svetle a niet sa čomu diviť! Dramaturgia a scenár boli výborné a taktiež samotné fighty nás prekvapili viac než dosť! Najkontroverznejší zápas večera v ktorom si zmerali sily Frayer Flexking a Refew skončil diskvalifikáciou Flexkinga, kvôli vypadávajúcemu chrániču na zuby. Rytmus bol schopný zvíťaziť voči Molochovi na body v pomere 3:0, pričom ani tomuto zápasu nechýbal mastný trashtalk z oboch strán. My sme za chlapcov samozrejme radi, lebo ku koncu pomohli najviac svojmu zdraviu tvrdou prípravou! A ako teda dopadol hlavný zápas večera aké sú oficiálne výsledky večera? Poďme sa na to pozrieť!

Fight Night Challenge 2
Zdroj: Proboxing.cz

Majk Spirit uspel nad Separom

Hlavný zápas večera v ktorom si zmerali sily Majk Spirit a Separ skončil vítazstvom pre Majka Spirita. Bolo tomu tak z dôvodu toho, že Separovi začalo krvácať z nosu, pričom po chvíľke bolo jasné, že nejde iba o malé krvácanie a duel musel ukončiť. Atilla Vegh dokázal Newtona zničiť na body a mladý Matúš Kolarovský alis Yael dokázal taktiež prekvapiť vítazstvom! Počas večera boli taktiež predstavené prvé mená, ktoré uvidíme v dalšej časti Fight Night Challenge! Menovanými boli Marek Bartl a Karol Ryšavý, čo môže znamenať boj o život!

Výsledky

Frayer Flexking vs Refew

Separ vs Majk Spirit

Rytmus vs Moloch Vlavo

Emmanuel Newton vs Attila Végh

Samuel Krištofič vs Kiry the King

Jany Landl vs YAEL

Vlasto Čepo vs Patrik Jevický

Tommy Zold vs Marián Mišalko – Remíza

Zdroj: FightNightChallenge.

Zdroj titulného obrázku

Komentáre

Odporúčame