Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Post Malone vydal album Twelve Carat Toothache! Na aké songy sa môžete tešiť?
Post Malone
Zdroj: MelodyVR.com
NewsČlánky

Post Malone vydal album Twelve Carat Toothache! Na aké songy sa môžete tešiť?

Post Malone vydal nový album!

Je tomu tak! Post Malone nám priniesol avizovaný album Twelve Carat Toothache, ktorý je preplnený zaujímavými spoluprácami. Nie je tomu tak dávno, čo bola svetu zdelená informácia o tom, že sa Post Malone stane otcom spolu s ohlásením albumu. V našej poslednej epizóde relácie Newsky sme vám priniesli informáciu o tom, že tracklist tohto albumu unikol. Boli uniknuté informácie o albume autentické a na aké spolupráce sa máte pripraviť? Poďme sa na to pozrieť!

Post Malone
Zdroj: Wallpaperaccess.com

The Weeknd, Doja Cat a aj Kid Laroi!

Na albume budete mať možnosť nájsť veľké množstvo spolupráci. Najzvučnejšie mená sú The Weeknd, Doja Cat alebo dokonca Kid Laroi, čím Post Malone dokazuje to, že nemá problém meniť štýly a skúšať nové veci. To, že sa dočkáme odmlky od samotného interpreta je už snáď jasné. O chviľu sa 26 ročný rodák zo Syracuse stane otcom a nebolo by žiadnym prekvapením, ak ohlási chvíľkové pozastavenie kariéry ako tomu spravil Logic. To, či sa tomu tak stane ale nevieme. Jediné, čo vieme je to, že na albume je dostatočne veľa skladieb, ktoré sa môžu stať hitom. Napríklad taká skladba Cooped Up sa už dostala do celosvetových rebríčkov. Tak čo? Vypočujete si nový album Post Malonea?

Album si môžete objednať aj u nás na shope!

Zdroj: Spotify.com

Zdroj titulného obrázku: MelodyVR.com

Komentáre

Odporúčame