Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Loko Loko je späť s novým klipom a songom Loadout! Kto sa teší?
loko loko loadout
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Loko Loko je späť s novým klipom a songom Loadout! Kto sa teší?

Loko Loko vydal novinku s názvom Loadout

Slovenský rapper Loko Loko je späť s novým songom s názvom Loadout! Skladba vyšla 2. júna aj spolu s videoklipom na YouTube kanáli jeho produkčného tímu Trapforce. Naposledy sme sme od neho dostali nový vizuál 25. marca, kedy predstavil pieseň Celý svet. Song potvrdzuje, že rapper pokračuje vo svojich obľúbených trapových beatoch, ktoré sú doplnené o text plný zbraní a peňazí.

Loko Loko na YouTube v posledných týždňoch pridal aj všetky songy z projektov Playlist 81101 a Plexisklo. Predpokladáme, že v najbližších týždňoch sprístupní celú svoju tvorbu aj poslucháčom mimo platených streamovacích služieb. Nedávno si vymazal svoj instagramový profil, čo vo väčšine prípadov znamená vydanie nového albumu.

Ten by bol jeho prvým od albumu Doživotne, ktorý si môžeš zakúpiť na našom shope (shop.rukahore.sk)! Album uzrel svetlo sveta 3. decembra 2021 a na projekte sa nachádzajú štyri featuringy. Okrem Moma a Rytmusa ide aj o rapperov Enzyy810 či člena Milion+, Karla alias Gumbguho.

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame