Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Viktor Sheen spravil k novému songu 'Sérum' minifilm, ktorý ťa dostane!
viktor sheen sérum
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Viktor Sheen spravil k novému songu ‚Sérum‘ minifilm, ktorý ťa dostane!

Viktor Sheen vydal minifilm k songu ‚Sérum‘

Český rapper Viktor Sheen sa okrem hudobnej stránky už plne koncentruje aj na tú vizuálnu, dokazuje to novým videoklipom k songu Sérum. Po songoch Lavazza, Příbehy, sny a Nostalgie je tu štvrtý song z albumu Příbehy a sny, ktorý dostáva svoj vizuál. Nejde však o úplné prekvapenie, Viktor v populárnom podcaste RECAST youtuberovi Duklockovi už 8. mája prezradil, že videoklip je natočený a čaká na schválenie.

Režisér klipu Bart Klimsza je z polovice českej a z druhej poľskej národnosti, pričom o sebe tvrdí, že práve preto sa na všetko pozerá z dvoch rôznych uhlov pohľadu. To jasne potvrdzuje aj v šesťminútovom minifilme, v ktorom sa počas celého klipu orientujeme naprieč dvomi dejovými linkami. Viktor sa vo vizuáli objavuje tiež, avšak nie je to on, kto v klipe dostal hlavnú rolu. Herci Lucas a Ingrid Chan stvárňujú pár, ktorý nefunguje, je veľmi nešťastný a plný bolesti. Lucas v klipe uteká pred niečím, čomu neunikne a zúfalo si praje, aby to bol všetko len sen.

Sám Sheen myšlienku tohto minifilmu definuje v refréne nahrávky: „Máme veľa životov, ale každý z nich je film“. Veríme, že aj napriek úsiliu, ktoré český rapper do svojej tvorby nepochybne dáva, nešlo o posledný klip k albumu Příbehy a sny. Fanúšikovia si v komentároch ešte prosia vizuály ku skladbám Stíny či Blessed, budeme teda s napätím sledovať a dúfať, že sa nám Viktor ešte čoskoro pripomenie.

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, unreal-visual.com

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame