Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Ed Sheeran a Lil Baby vydali klip k songu 2step, ktorý točili v Kyjeve!
ed sheeran lil baby 2step
Zdroj: youtube.com
KLIPSvetNewsHIP-HOPPOPVideo

Ed Sheeran a Lil Baby vydali klip k songu 2step, ktorý točili v Kyjeve!

Ed Sheeran a Lil Baby v ‚2step‘ klipe z Kyjeva

Britský spevák Ed Sheeran a rapper z Atlanty, Lil Baby, sa spojili a vydávajú nový klip ku skladbe 2step! Song nie je novinkou, ide o pieseň, ktorá sa objavila už na Sheeranovom štúdiovom albume Equals z októbra 2021. Videoklip bol točený v Kyjeve minulý rok a populárny gitarista vysvetlil jeho zákulisie ihneď na začiatku:

Klip k songu 2step sme točili v ukrajinskom Kyjeve predtým, než začali tieto devastačné akty násilia. Bola to moja prvá návšteva krajiny a cítil som sa tam veľmi dobre. Vďaka každému z mojej produkčnej crew až po ľudí, ktorých sme stretli počas dní voľna. Ukrajina je hrdou a odolnou krajinou a som vďačný za šancu natočiť video práve tam. Stojím pri Ukrajine a moje výnosy z tohto videa venujem nadácii DEC Ukraine Humanitarian Appeal.

Spojenie týchto dvoch umelcov je prekvapujúce, avšak nie nečakané. O Edovi je známe, že je „ako doma“ vo viacerých žánroch a rap nie je výnimkou. Pre tých z Vás, ktorí ho dobre nepoznajú, odporúčame skladby Take It Back z albumu Multiply, Eraser z projektu Divide či You Need Me I Don’t Need You z albumu Plus. V každom z doterajších projektov verejnosti pripomína, že rap je jeho vášňou a ovláda ho naozaj profesorsky.

Rapper Lil Baby bol v tomto roku už dosť aktívny, okrem singlom In A Minute spomenieme aj Right On či songy Bussin a Do We Have A Problem? s Nicki Minaj.

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame