Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Kendrick Lamar predstavil nový album, poznáme názov aj dátum vydania!
kendrick lamar nový album mr. morale & the big steppers
Zdroj: hiphopdx.com
SvetNewsHIP-HOP

Kendrick Lamar predstavil nový album, poznáme názov aj dátum vydania!

Kendrick Lamar vydá nový album už čoskoro

Americký rapper Kendrick Lamar nás už konečne prestal naťahovať a predstavil nový album! Správa, na ktorú čakala celosvetová hudobná verejnosť (nielen hip-hopová) je skutočne vonku. Na sociálnych sieťach nám kalifornský rodák z mesta Compton predstavil nadchádzajúci projekt prostredníctvom tlačovej správy s názvom a vydaním albumu. Album s názvom Mr. Morale & The Big Steppers vychádza už 13. mája 2022!

Lamar o albume hovorí ako o poslednom, ktorý vyjde pod hlavičkou vydavateľstva The Dawg Entertainment. Piaty štúdiový projekt vychádza päť rokov po predošlom megaúspešnom Damn z roku 2017. Vydanie celého albumu je zahalené „rúškom tajomstva„, pretože je spojené aj so spoločnosťou PGLang, ktorého je Kendrick spoluzakladateľom. Práve pod hlavičkou tohto hnutia, ktoré funguje ako pomoc pre umelcov zo všetkých odvetví, vyšla tlačová správa o vydaní albumu. Je teda možné, že budeme ešte niekoľko mesiacov po vypočutí skladieb lúštiť, aký hlboký príbeh má nový projekt.

Pred vydaním samotného albumu sa naň ešte pozrieme bližšie, podstatná správa je však zreteľná a zapíšte si ju do kalendárov. Album s názvom Mr. Morale & The Big Steppers vychádza 13. mája 2022!  

kendrick lamar nový album mr. morale & the big steppers
Zdroj: hiphopdx.com

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo aj na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram, pitchfork.com

Zdroj titulného obrázku: hiphopdx.com

Komentáre

Odporúčame