Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Forest Blunt a Yzomandias mali Sen a v novinke sa spojili po 9 rokoch!
forest blunt yzomandias sen
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Forest Blunt a Yzomandias mali Sen a v novinke sa spojili po 9 rokoch!

Forest Blunt a Yzomandias mali spoločný Sen

Českí rapperi Yzomandias a Forest Blunt sa spojili v novinke s názvom Sen! Tá vyšla aj spolu s pôsobivým videoklipom 18. apríla 2022 a ďakujeme zaň režisérom Aaronovi a Jakubovi Richterovi. Ide o ďalšiu z mnohých spoluprác medzi vydavateľstvami Milion+ a 100K, spolupráca týchto zoskupení našich severozápadných susedov nie je žiadnym prekvapením. Pred pár týždňami sme sa však na sociálnych sieťach potešili po zistení, že sa spájajú práve Forest a Yzo.

Naposledy sme ich na spoločnom tracku mohli počuť pred deviatimi rokmi v skladbe Pretty Gadže z roku 2013. V tej dobe sa ešte prezentovali ako Forest Bong, resp. Logic. Dnes spolupracujú opäť, tentokrát už ako úspešní rapperi, ktorí sa živia svojím remeslom. Podarená skladba, ktorej produkciu si zobral na starosť Fill, sa odkazuje na Yzovu minulosť, čo dlhoroční „skalní“ fanúšikovia isto ocenia.

Chalani v novinke potvrdili svoju kvalitu a fanúšikovia ich za to v komentároch pod videom aj nadšene chválili:

Celý ARA album je totálny strop! BIG UP FOREST BLUNT CG! 1000 % PROGRES, 1000 IQ GAME.

Forest mega vystrelil, celý jeho album je zárukou kvality. Nielen tento track, kvôli ktorému si príde väčšina ľudí vypočuť Yza.

Dobré flashbacky na tie staré klipy v Yzovej slohe, big up!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo aj na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Genius

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame