Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Yael sa stal hudobným otcom a vydáva debutové EP s názvom BAY B!
yael ep bay b
Zdroj: TS
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPPOPRnBVideo

Yael sa stal hudobným otcom a vydáva debutové EP s názvom BAY B!

Yael vydáva EP, BAY B je na svete!

Mladý a talentovaný interpret Yael vydáva svoje prvé EP s názvom BAY B, na ktorom nájdeš okrem iného známe hity ako My alebo Sen. Spolu s vydaním projektu si spevák pre svojich fanúšikov pripravil aj novinku Blízko spolu s klipom, ktorá je tak isto súčasťou nového EP.

Yael vydáva nové EP s názvom BAY B aj spolu s exkluzívnym merchom! Klikni na tento link a dozvieš sa viac!

yael ep bay b
Zdroj: TS

Vizuál k skladbe Blízko je natočený v srdci mesta Benátky a lákavom prímorskom prostredí, ktoré dopĺňa atmosféru celej skladby. Tento rok predstaví Yael svoju tvorbu aj na koncertných pódiách prostredníctvom pripravovaného turné, ktoré štartuje už 6. mája 2022 v Košickej estrádnej hale. Po zastávkach v Poprade, Zemianských Kostoľanoch a Nitre sériu koncertov spevák uzavrie krstom EP-čka v bratislavskom klube Hopkirk 27. mája.

EP BAY B je dostupné v predaji spolu so štýlovým merchom na shop.rukahore.sk! Pod mix a master sa podpísala produkcia „dvatritridva“ v zastúpení hudobných producentov Martina Šrámeka alias Maxa, Adriána Líšku a Mateja Mikloša. Vydavateľom projektu je Illuminate.

Yael vydáva nové EP s názvom BAY B aj spolu s exkluzívnym merchom! Klikni na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Genius

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame