Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Igor Kmeťo ml. vydáva funky novinku so živou kapelou s názvom Verím!
igor kmeťo ml. verím
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsFUNKVideo

Igor Kmeťo ml. vydáva funky novinku so živou kapelou s názvom Verím!

Igor Kmeťo ml. vydáva funky novinku ‚Verím‘

Jeden z kráľov slovenského funku, Igor Kmeťo ml., nám prináša novú tanečnú novinku s názvom Verím. Skladba dostala aj svoj videoklip, ktorý vyšiel v pondelok, 11. apríla a o jeho réžiu sa postaral Martin Stano. Autor hitov Tak Poď Sem či Ona Má Štýl nám o zákulisí a myšlienke songu a klipu prezradil viac:

Klip vznikol počas pandémie a chcel som ním podporiť a propagovať týchto vynikajúcich muzikantov a kapelu. Nemohli sme sa spoliehať na to, že nám pomôže štát, každý potrebuje robotu a chceli sme ľuďom priniesť muziku. Vizuál sme natáčali na Dunaji, na lodi Ponton, ktorá bude čoskoro sprístupnená aj verejnosti. Pieseň som vytvoril ja, text Elpe (Jakub Kandera) a všetko, čo počujete, sú živé nástroje. Song je o tom, ako človek urobí chyby a potom si ich uvedomí a prosí o odpustenie.  

Pre poslucháčov máme pripravenú aj druhú skladbu, do ktorej som si zavolal top muzikantov zo Slovenska (Radovan Tariška, Števko Bugala a ďalší). Počas korony sme sa často spájali v mojom štúdiu Gitana Records. Vymýšľali sme, čo spraviť, kombinovali sme rôzne žánre, rómske prvky s funkom a dávame do nich tradičnú hudbu. Kapela sa volá Gitano Record Band a popritom sa venujem aj môjmu sólovému projektu. V ňom sa môžu ľudia tešiť na poctivé funky, na ktoré sú u mňa už zvyknutí.

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Igor Kmeťo ml.

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame