Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Majself a Peter Pann v novinke poukazujú na duševné choroby a psychózu
majself peter pann down
Zdroj: Majself & Peter Pann
KLIPSK/CZNewsLatinoPOPVideo

Majself a Peter Pann v novinke poukazujú na duševné choroby a psychózu

Majself a Peter Pann v novinke ‚Down‘

Rapper Majself a producent Peter Pann vydávajú skladbu Down, ktorý sa dostane na očakávaný album s názvom ‚33‚. Nejde o ich prvú spoluprácu, keďže sa spojili aj na Pannovom prvom albume v populárnych skladbách Ľad a Džungľa. Myšlienka skladby je podstatná, preto nám Majself o všetkom povedal viac:

Skladbu Down napísal doslova sám život. V jeden večer som sa náhodou ocitol s kamarátom na nejakom mieste. Ten človek zažil psychózu, alebo nejaký útok svojej duševnej choroby, o ktorej som netušil, nikdy sme sa o nej nebavili. Ten večer bol vo všetkých smeroch náročný, ale napokon to dopadlo fajn. Domov som prišiel o druhej ráno a na druhý deň som šiel do štúdia k Petrovi Pannovi, kde sme mali spraviť nejakú skladbu na jeho album.

Peter Pann mi púšťal songy priebežne, oslovila ma táto a hovorím v nej práve o tej predošlej noci.

Táto téma nie je ľahká, ale rád by som ľuďom odkázal, aby sa nebáli o svojich chorobách hovoriť. Je to naša súčasť, dnes nimi trpí veľa ľudí. Najhoršie, čo môžete spraviť, je uzatvoriť sa a nechať si to pre seba. Nie ste v tom sami, skladba Down je práve pre Vás.

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Majself, Peter Pann

Zdroj titulného obrázku: Majself, Peter Pann

Komentáre

Odporúčame