Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Rytmus v dnešnej novinke podporuje 16-ročného speváka, volá sa Stevie!
rytmus stevie asi to tak má byť
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Rytmus v dnešnej novinke podporuje 16-ročného speváka, volá sa Stevie!

Rytmus a Stevie v novinke ‚Asi To Tak Malo Byť‘

Rapper Rytmus a spevák Stevie vydávajú spoločnú nedeľnú novinku s názvom ‚Asi To Tak Malo Byť‚. Skladba vyšla spolu s videoklipom dnes, 10. apríla a režisérom vizuálu je Mark Sasfai.

V júli 2021 pomohol ešte len 16-ročnému Steviemu Čikošovi s propagovaním songu Freelajf. Dnes nám ho pripomína opäť, tentokrát sa už rozhodol oficiálne „nabehnúť“ na feat. Produkciu songu si zobral na starosť bubeník a producent Dávid Hodek alias H0wdy.

Sme obzvlášť radi, že ide o pohodový song, ktorý sa dostane do uší a len tak ľahko sa ho nezbavíme. Čo však teší ešte viac je fakt, že Rytmus pokračuje vo svojom hnutí, ktoré minulý rok nazval „DRSNÝ RYTMUS SUPPORT„. Pokiaľ neviete, o čo ide, takto sám Rytmus minulý rok definoval svoj nový projekt:

Priatelia viete, že som odjakživa pri každom projekte, (ERA, Bengoro, Kral, Navždy) dával priestor novým mladým talentovaným umelcom. Vymyslel som nové hnutie „DRSNÝ RYTMUS SUPPORT“, ktoré bude podporovať talentovaných ludí, ktorí si podľa mňa zaslúžia pozornosť. Ako prvý support dostáva mladý čávo zo starého mesta Stevie, ktorý miluje RNB. V čase tejto nahrávky mal 14 rokov, takže cením feeling a 90%né galoty. Komentujte, odoberajte a podporujte ľudí, ktorí sa snažia makať na svojom sne a zabávať hlavne vás. Pokojný večer.

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame