sarah c reťaz
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsPOPVideo

12-ročná Sarah C svojej generácii posiela v songu ‚Reťaz‘ dôležitý odkaz!

Sarah C venuje novinku ‚Reťaz‘ mladej generácii

Po úspechu s debutovým songom vydala 12-ročná slovenská speváčka Sarah C ďalšiu skladbu s názvom Reťaz. Rovnako ako v prípade decembrovej prvotiny ‚Opäť Sú Vianoce‚, aj tentokrát ide o pieseň so zaujímavou myšlienkou, ktorá prinúti zamyslieť sa. Je obdivuhodné a priam nevídané, že naša scéna v poslednom období priniesla takéto mladé talenty, ako 9-ročná rapperka Lil Ash či Sarah C.

„Toto je môj odkaz pre moju generáciu, ktorá je silnejšia ako kedykoľvek predtým. Poďme spojiť spolu svet!“

Mimoriadne mladá umelkyňa vo vizuáli, ktorý sa točil v ružinovskej ZUŠ Ľudovíta Rajtera, sedí za klavírom a upriamuje pozornosť na text a atmosféru nahrávky. Námet skladby vznikol z myšlienky, že na to, aby sme žili vo svete radosti a mieru, sa asi musí obmeniť generácia. Speváčka novinkou posiela odkaz mladým ľuďom, aby si uvedomili svoju silu a jedinečnosť pre dobro sveta. Reťaz spája, drží pokope, tiež aj zväzuje a spútava ľudí a životy, preto treba žiť v mieri a spolu.

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Sarah C

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame