doja cat končí
Zdroj: cheatsheet.com
SvetNews

Doja Cat vybuchla, pohádala sa s fanúšikmi a tvrdí, že končí s hudbou!

Doja Cat sa pohádala s fanúšikmi a končí s hudbou

Doja Cat tvrdí, že s hudbou končí, robí tak po online „prestrelke“ s fanúšikmi, ktorí speváčku skritizovali za to, že sa pri nich nezastavila a nevyfotila sa s nimi. Stalo sa tak pred jej hotelom v Paraguaji, kde mala vystúpiť na dvojdňovom festivale v tamojšom meste Asunción.

Mám všetko u r***, končím, neviem sa dočkať kedy zmiznem a nepotrebujem, aby ste vo mňa verili. Všetko je pre mňa mŕtve, hudba je mŕtva a som fakt hlúpa, že som si myslela, že toto je pre mňa. Je to s***vená nočná mora, prestaňte ma sledovať.“ Po tomto emocionálnom výleve si na Twitteri zmenila meno účtu na „i quit„, čo už medzičasom opäť zmenila.

Doja Cat vybuchla a oznámila, že končí s hudbou

Podujatie bolo v stredu zrušené kvôli zlému počasiu, neustálemu dažďu a búrke. Reakcie na jej tweety sa naplno rozbehli po tom, ako napísala, že kvôli búrke odchádza z Paraguaja: „Keď som ďalší deň ráno odišla, pred hotelom na mňa nik nečakal, toľko k tomu.“ Povedala tiež, že akonáhle táto tour skončí, už nikdy neposkytne nikomu žiadne fotky.

Jeden z fanúšikov zareagoval a poukázal na to, že aj keď boli v hoteli celý deň, neprišla za ním. „Neprišla si a nepovedala ani slovo a myslíš, že by sme mali prísť ešte ten ďalší deň?“ Následná reakcia Doji Cat bola veľmi nepríjemná: „Ľutujem všetok čas, ktorý som venovala na prípravu na ten koncert, každý deň makám na tom, aby ste sa bavili, ale to je jedno.“ Tieto tweety už rapperka medzičasom odstránila.

Na internete sa prezentuje bez filtrov a reaguje na všetko, vrátane hejterov, nikto skrátka nevie, čo od Doji Cat čakať. Čakajú ju však aprílové vystúpenia na festivale Coachella a predstaví sa aj ako špeciálny hosť na turné The Weekenda k albumom After Hours a The Dawn. Budeme pozorne sledovať, ako sa situácia ďalej vyvinie.

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, rollingstone.com

Zdroj titulného obrázku: cheatsheet.com

Komentáre

Odporúčame